21-jarige Belg overleden in Rimini

Karen Luiken-06 september 2022 om 15:48- Foto:

Photo by Ankush Minda on Unsplash

Een 21-jarige Belg is dinsdagochtend overleden in het Italiaanse uitgaansplaatsje Rimini. Het slachtoffer werd volgens verschillende media aangereden door een trein. Hoe dat kon gebeuren, is een groot raadsel.

Het drama gebeurde rond 05.20 uur. De 21-jarige jongen wilde een spoorweg oversteken in de wijk Rivabella, maar haalde de overkant niet omdat hij geraakt werd door een trein. Het spoorverkeer heeft vervolgens uren stilgelegen wegens onderzoek van hulpdiensten zoals de politie en brandweer.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Het zou om zelfdoding kunnen gaan, maar Italiaanse media spreken ook van een dramatisch ongeval.

Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Wonen in een echte Disney-wereld? Het kan binnenkort!

Karen Luiken-09 april 2024 om 12:25

Diehard fan van Disney? Let dan even goed op. Vanaf nu heb je een doel om voor te sparen. Disney is bezig met het bouwen van een gemeenschap met 2.000 huizen in een Californische woestijnstad genaamd Rancho Mirage.

Het paradijs gaat Cotino heten en biedt superfans een plek waar ze hun stoutste dromen waar kunnen maken. Disney omschrijft het volgens The Guardian als een unieke kans om in een Disney-film te leven ‘waar alles om jou draait’.

Cotino krijgt een clubhuis dat geïnspireerd is op het futuristische huis uit ‘Incredibles 2’, waar buren elkaar kunnen ontmoeten voor diners, familiedagen, kunstlessen en allerlei andere activiteiten. Daaromheen worden 2.000 huizen gebouwd die voor niet minder dan een miljoen dollar verkocht worden. Verder komen er ook een stadscentrum, straatmarkt en een prachtig Avatar-blauw meer.

Huis kopen in Cotino? Dan zal je dus diep in je buidel moeten tasten. Het goedkoopste huis – een eengezinswoning – kost meer dan een miljoen dollar en daarbovenop betaal je ook nog eens 20.000 dollar per persoon voor een lidmaatschap bij Cotino’s buurtclub en 10.000 euro voor andere kosten.

Ontdek meer