YouTube-serie over feesten na corona met o.a. Zwangere Guy

Simon Smetryns-31 augustus 2021 om 08:27

BACARDÍ en VICE hebben een YouTube-reeks gelanceerd waarin rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en talkshowhost Yuki Christus met elkaar in discussie gaan over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer.

Tijdens het festivalseizoen lanceert BACARDÍ de laatste aflevering: ‘Festivaleditie’:, een mooi moment om herinneringen op te halen met Yuki, Sarita, Guy en Zoey. De serie heet ‘Still Spicy?’ en is te zien op YouTube-kanaal van BACARDÍ.

Bekijk hieronder alvast de eerste aflevering:

Naast deze episode over huisfeestjes hebben ze het o.a. ook over festivals en strandfeestjes.

Naar aanleiding van deze boeiende YouTube-reeks kwam Zwangere Guy ook met een playlist om je feestje extra spiced te maken.

Influencers op de vingers getikt door FOD Economie

Dieter Blarinckx-06 augustus 2022 om 09:39

Verschillende Belgische influencers zijn door de FOD Economie op de vingers getikt omdat ze hun bedrijfsgegevens niet aangeven op hun sociale media. En dat schiet bij veel influencers in het verkeerde keelgat.

Onder de betrokken influencers zit ook Acid. Hij riskeert nu dus zelfs een boete tot 80.000 euro omdat hij zijn ondernemingsgegevens niet duidelijk aangeeft op al zijn sociale media. En dat gooide hij op Twitter:

“Ik heb deze waarschuwing gekregen van FOD economie, ik stel voor dat ik een groepschat aanmaak met iedereen en dat we even met een creatieve solution komen, want ik ga dit niet doen.”

Concreet wil de FOD Economie dat influencers voortaan hun adres, e-mailadres en ondernemingsnummer openbaar maken via sociale media. Maar dat is natuurlijk ook een serieuze schending van de privacy.

“Dit zijn de regels. Je moet als ondernemer een telefoonnummer, een adres van de plaats waar je werkt en een e-mailadres duidelijk vermelden op de website en op alle socialemedia-accounts van die onderneming. En dus moeten influencers dat ook doen, aangezien zij een onderneming zijn en geld verdienen. Zij moeten dus ook de regels volgen”, klinkt het bij de FOD Economie.

Zot: Brent Rivera haalt kaap van 20 miljoen abonnees!

Dieter Blarinckx-18 juli 2022 om 18:20

Groot nieuws uit de YouTube-scene want de Amerikaanse YouTuber en content creator Brent Rivera heeft de kaap van 20 miljoen abonnees gehaald!

Brent Rivera viert dus dik feest deze week, want afgelopen weekend mocht hij zijn 20 miljoenste abonnee welkom heten op YouTube. Hij kon het dan ook niet laten om iedereen te bedanken via sociale media:

"We hebben 20 miljoen abonnees op YouTube!! 😍❤️ Ik ben jullie letterlijk zo dankbaar voor jullie steun :) love love!", klinkt het bij de post!

De 24-jarige werd bekend door zijn grappige YouTube-video's en veroverde de wereld met zijn hilarische en relatable TikToks.

Proficiat Brent!

Ontdek meer