YouTube-serie over feesten na corona met o.a. Zwangere Guy

Simon Smetryns-31 augustus 2021 om 08:27

BACARDÍ en VICE hebben een YouTube-reeks gelanceerd waarin rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en talkshowhost Yuki Christus met elkaar in discussie gaan over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer.

Tijdens het festivalseizoen lanceert BACARDÍ de laatste aflevering: ‘Festivaleditie’:, een mooi moment om herinneringen op te halen met Yuki, Sarita, Guy en Zoey. De serie heet ‘Still Spicy?’ en is te zien op YouTube-kanaal van BACARDÍ.

Bekijk hieronder alvast de eerste aflevering:

Naast deze episode over huisfeestjes hebben ze het o.a. ook over festivals en strandfeestjes.

Naar aanleiding van deze boeiende YouTube-reeks kwam Zwangere Guy ook met een playlist om je feestje extra spiced te maken.

Average Rob voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-04 maart 2024 om 07:37

Average Rob leeft al dagen op een blauwe wolk. De YouTuber laat via Instagram weten dat zijn vriendin Lien is bevallen van hun eerste kindje.

Het gaat om een zoontje met de naam Theo. Hij kwam op 28 februari ter wereld. “Welcome, little Theo”, schrijft Average Rob bij een foto van zichzelf en zijn kersverse kind.

Robert Van Impe, zoals de YouTuber echt heet, maakte in oktober bekend papa te worden. “We breiden de familie uit”, schreven hij en Lien bij een aantal beelden op social media. “Er komt een klein jongetje in februari.”

Fans zamelen ruim 100 duizend euro in voor Acid

Karen Luiken-23 februari 2024 om 09:51

Met een inzamelingsactie van Acid is binnen een dag al meer dan 100.000 euro opgehaald. De YouTuber kreeg gisteren bij de rechter zijn straf te horen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video.

Acid is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden met uitstel, een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro. Die straf kreeg hij omdat hij zich gemengd heeft in de zaak rond Sanda Dia, die in 2018 overleed na een ontgroening van de studentenvereniging Reuzegom.

De daders die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Sanda Dia kregen lichte straffen, waar Acid het niet mee eens was. Hij noemde in een video verschillende namen van leden van de studentenvereniging, waaronder ook twee namen van leden die niet bij de fatale studentendoop betrokken waren. Acid sprak ook over het restaurant van de ouders van één van hen. Die ouders eisten een schadevergoeding van 200.000 euro, maar de rechter maakte daar 20.000 euro van.

Na de rechtszaak startte Acid een inzamelingsactie waar hij 20.000 euro mee op hoopte te halen. Dat bedrag is inmiddels allang overschreden. De teller staat op het moment van schrijven op 104.000 euro. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt”, schrijf Acid.

Ontdek meer