YouTube-serie over feesten na corona met o.a. Zwangere Guy

Simon Smetryns-31 augustus 2021 om 08:27

BACARDÍ en VICE hebben een YouTube-reeks gelanceerd waarin rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en talkshowhost Yuki Christus met elkaar in discussie gaan over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer.

Tijdens het festivalseizoen lanceert BACARDÍ de laatste aflevering: ‘Festivaleditie’:, een mooi moment om herinneringen op te halen met Yuki, Sarita, Guy en Zoey. De serie heet ‘Still Spicy?’ en is te zien op YouTube-kanaal van BACARDÍ.

Bekijk hieronder alvast de eerste aflevering:

Naast deze episode over huisfeestjes hebben ze het o.a. ook over festivals en strandfeestjes.

Naar aanleiding van deze boeiende YouTube-reeks kwam Zwangere Guy ook met een playlist om je feestje extra spiced te maken.

Vermiste YouTubester dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 06:46

Het levenloze lichaam van de 22-jarige YouTubester Gabby Petito werd afgelopen weekend teruggevonden. Dat maakte de FBI afgelopen nacht bekend. De vlogster was samen met haar verloofde op roadtrip door de States, toen ze ineens van de aardbol verdween. Haar verloofde kwam alleen thuis, maar is ondertussen ook spoorloos.

Wél zegt de FBI dat de doodsoorzaak nog niet bekend is en dat het lichaam teruggevonden werd in het nationale park van Wyoming.

Haar vriend keerde op 1 september alleen terug, maar weigerde met de politie te spreken. Sinds vrijdag is hij als vermist opgegeven aangezien zijn familie hem al dagen niet meer gezien heeft…

Die zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

NikkieTutorials lanceert eigen label Nimya

Dieter Blarinckx-10 september 2021 om 11:06

De Nederlandse Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft gisteren groot nieuws bekendgemaakt. Ze lanceert namelijk haar allereerste eigen beautymerk Nimya.

Op haar Insta en YouTube lanceerde ze de eerste promovideo voor Nimya, haar nieuwe en compleet eigen lijn van make-up. De verpakkingen van de nieuwe producten zien er stylish en superkleurrijk uit! In de video hieronder vertelt Nikkie wat meer over de producten.

Aan het Nederlandse magazine Glamour vertelde ze dat ze stiekem al drie jaar aan de collectie gewerkt heeft: “Ik voel me zo goed over wat ik op de markt ga brengen”.

Nimya is vanaf 23 september te koop!