YouTube-serie over feesten na corona met o.a. Zwangere Guy

Simon Smetryns-31 augustus 2021 om 08:27

BACARDÍ en VICE hebben een YouTube-reeks gelanceerd waarin rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en talkshowhost Yuki Christus met elkaar in discussie gaan over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer.

Tijdens het festivalseizoen lanceert BACARDÍ de laatste aflevering: ‘Festivaleditie’:, een mooi moment om herinneringen op te halen met Yuki, Sarita, Guy en Zoey. De serie heet ‘Still Spicy?’ en is te zien op YouTube-kanaal van BACARDÍ.

Bekijk hieronder alvast de eerste aflevering:

Naast deze episode over huisfeestjes hebben ze het o.a. ook over festivals en strandfeestjes.

Naar aanleiding van deze boeiende YouTube-reeks kwam Zwangere Guy ook met een playlist om je feestje extra spiced te maken.

'Baby Shark' schrijft geschiedenis op YouTube

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:38

‘Baby Shark’ heeft geschiedenis geschreven. De videoclip van het aanstekelijke liedje met bijbehorend dansje is de eerste video op YouTube met 10 miljard views.

Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark!’ Iedereen kent de iconische tekst van het nummer dat dagenlang in je hoofd blijft hangen. Het is gemaakt door Pinkfong en kwam in 2016 op YouTube.

Sindsdien zijn er dus meer dan 10 miljard kijkers geweest die de video hebben aangeklikt. Goed voor een nieuw YouTube-record!

Het tweede seizoen van ‘BOOTCAMP’ vanaf volgende week dinsdag, 11 januari, op YouTube!

Lola Obasuyi Van Acker-06 januari 2022 om 10:29

De serie verscheen enkele maanden geleden al op Streamz maar is dus heel binnenkort ook te zien op onze kanalen. Het tweede seizoen van 'BOOTCAMP' belooft opnieuw heel wat spanning, emotie en plezier! Twaalf nieuwe duo’s strijden dit jaar om de overwinning in enkele spectaculaire opdrachten! Jaël Ost host opnieuw de show en krijgt dit jaar de hulp van onze sport-insider, Fabian Feyaerts.

In de eerste aflevering worden de duo’s meteen fysiek en psychologisch op de proef gesteld. Bij aankomst komen ze te weten dat er slechts 6 duo’s doorgaan naar de volgende dag. Een schifting aan de hand van een loodzware triathlon, een voorproefje van wat volgen zal... Kijken is de boodschap, vanaf dinsdag 11 januari wekelijks op het YouTube-kanaal van TAGMAG.

1
2
3
4

Ontdek meer