Deze artiesten mag je niet missen op Sunset Festival

Karen Luiken-30 augustus 2022 om 11:05

De Lilse Bergen. Dat is de plek waar je op zaterdag 10 september moet zijn voor een goed feestje. Na maanden wachten barst over anderhalve week eindelijk Sunset Festival los. Hoog tijd dus om naar de line-up te kijken en te bedenken welke artiesten jij allemaal wilt zien.

Mainstage
Sunset Festival bestaat in het totaal uit drie podia. De eerste is de Mainstage, waar jij op zaterdag 10 september kunt luisteren naar muziek van $hirak, Afro Bros, Bilal Wahib, Cristian D, Dikke, DJ Irwan, Flemming, Hyalyte, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex & The Fam, The Opposites, Trobi, Valentino Ignoto, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Yung Felix.

Party Dome XL hosted by TAGMAG
Loop je een stukje verder op het terrein, dan kom je de Party Dome XL-stage tegen, die gehost wordt door TAGMAG. Daar wordt het podium bezet door artiesten als 5napback, Ilsen & Verhulst, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Jorden Dux, Manuals, Michael Amani, Robert Falcon, Ronny Retro, Smèrrig Diskjochies, Stuk en Voltage.

House of Talents by Hyped
Tot slot is er ook nog House of Talents by Hyped, een stage waar 5AM, Alphadogs, Bram Sommen, Feeltis, Gladde Paling, Hippo, Maxus, Mooshy, Reeze, Sydney Ayven, These Guys, Tjens e Wonbeat & Purpose voor de nodige beats zorgen.

Sunset Festival start om 12.00 uur en gaat door tot middernacht. Kaartjes kun je via deze link kopen.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Tomorrowland organiseert gratis digitaal feest

Karen Luiken-24 januari 2023 om 16:24

Zin in een feestje maar geen geld om een ticket te kopen? Tomorrowland staat voor je klaar. Het festival organiseert op zaterdag 28 januari het digitale feest ‘Adscendo – A Digital Introduction’. Inclusief muziek van grote artiesten én gratis toegang!

Tijdens het feest treden verschillende artiesten op zoals Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Ape Rave Club, Armin van Buuren, Bom Dolla, James Hype, Kölsch, Like Mike, Mandy, R3HAB, Sunnery James & Marciano, Tale Of Us en W&W. Dat is natuurlijk fantastisch, maar daar blijft het niet bij. Tomorrowland zal tijdens het virtuele evenement namelijk ook de complete line-up voor het zomerfestival bekendmaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de eerste details die over het festivalthema ‘Adscendo’ worden gedeeld.

Het feest wordt alweer de vierde digitale muziekfestivalervaring van Tomorrowland en volgt twee succesvolle edities van ‘Tomorrowland – Around the World’ en het oudejaarsfeest van twee jaar geleden op. De toegang is gratis voor iedereen die zich pre-registreert voor de ticketverkoop van Tomorrowland België, het festival dat dit jaar in de weekenden van 21 tot en met 23 juli en 28 tot en met 30 juli plaatsvindt.

Ontdek meer