Deze artiesten mag je niet missen op Sunset Festival

Karen Luiken-30 augustus 2022 om 11:05

De Lilse Bergen. Dat is de plek waar je op zaterdag 10 september moet zijn voor een goed feestje. Na maanden wachten barst over anderhalve week eindelijk Sunset Festival los. Hoog tijd dus om naar de line-up te kijken en te bedenken welke artiesten jij allemaal wilt zien.

Mainstage
Sunset Festival bestaat in het totaal uit drie podia. De eerste is de Mainstage, waar jij op zaterdag 10 september kunt luisteren naar muziek van $hirak, Afro Bros, Bilal Wahib, Cristian D, Dikke, DJ Irwan, Flemming, Hyalyte, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex & The Fam, The Opposites, Trobi, Valentino Ignoto, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Yung Felix.

Party Dome XL hosted by TAGMAG
Loop je een stukje verder op het terrein, dan kom je de Party Dome XL-stage tegen, die gehost wordt door TAGMAG. Daar wordt het podium bezet door artiesten als 5napback, Ilsen & Verhulst, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Jorden Dux, Manuals, Michael Amani, Robert Falcon, Ronny Retro, Smèrrig Diskjochies, Stuk en Voltage.

House of Talents by Hyped
Tot slot is er ook nog House of Talents by Hyped, een stage waar 5AM, Alphadogs, Bram Sommen, Feeltis, Gladde Paling, Hippo, Maxus, Mooshy, Reeze, Sydney Ayven, These Guys, Tjens e Wonbeat & Purpose voor de nodige beats zorgen.

Sunset Festival start om 12.00 uur en gaat door tot middernacht. Kaartjes kun je via deze link kopen.

P!nk komt naar Werchter Boutique

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 11:37- Foto:

Live Nation

Groot en fantastisch nieuws voor de fans van P!nk, want de zangeres zal de headliner zijn van Werchter Boutique in 2023!

Op zaterdag 17 juni staat de Amerikaanse popster P!nk op het podium van Werchter. Dat doet ze met haar gloednieuwe show ‘Summer Carnival 2023’.

“Het is een lange drie jaar geweest en ik heb live muziek zo hard gemist!’”, klinkt het bij een enthousiaste P!nk!

Tickets gaan al in verkoop vanaf vrijdag 14 oktober. Eén ticket kost zo’n 108 euro. Wie er écht alles wil uithalen, kan ook gaan voor het Golden Circle Ticket, dat zo’n 159 euro kost.

Horrorfestival met Halloween-thema komt naar Antwerpen

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Antwerpen krijgt er deze maand een nieuw, griezelig evenement bij. In Spoor Oost wordt eind oktober de allereerste editie van Fear Festival georganiseerd, een feest dat in het teken staat van Halloween.

Terwijl dj’s allerlei verschillende soorten muziek draaien, kan de bezoeker genieten van alles wat Fear Festival te bieden heeft. De organisatie spreekt zelf van een ‘horrorfestival waar het volledig om jou en jouw angsten gaat’.

Het evenement is voorzien van een speciale scare zone, die ‘absoluut niet voor watjes is’. Bezoekers worden uitgedaagd om het er zo lang mogelijk vol te houden. Klaar voor een extra thrill? Dan kun je ook nog een flinke sprong in het diepe maken met een bungee jump vanaf 60 meter hoogte.

De beats worden verzorgd door dj’s als Yves Deruyter, DJ Licious, Jason Robert & Nikos D, Bassart & Kestified en Manuals.

Het festival vindt op zaterdag 29 oktober plaats van 15.00 tot 23.00 uur in Park Spoor Oost in Antwerpen. Hoewel het thema om Halloween draait, is het geen verkleedfeest. Kaartjes kun je kopen via deze site.

Ontdek meer