KitKat krijgt een vegan variant

Karen Luiken-26 augustus 2022 om 14:41- Foto:

Photo by Justin on Unsplash

Waar je een paar jaar geleden nog moest zoeken naar goede en lekkere veganistische producten, is de keuze tegenwoordig reuze. Yoghurt, ijs, kaas en chocola. Je kunt het als veganist allemaal eten. Zelfs KitKat gaat nu een plantaardige reep op de markt brengen.

Nestlé, het moederbedrijf van KitKat, heeft bekendgemaakt een veganistische versie van KitKat op de merkt te brengen in vijftien Europese landen. Voor de reep, die twee jaar nodig had om ontwikkeld te worden, wordt een op rijst gebaseerde melkvervanger gebruikt.

“We hebben vier op de tien consumenten die zeggen dat ze geïnteresseerd zijn om over te stappen op een meer plantaardig dieet”, zegt Corinne Gabler, hoofd zoetwaren van Nestlé volgens Fortune. “Het zou een belangrijke markt kunnen zijn op het gebied van zoetwaren.”

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Ontdek meer