Het wordt terug zomers warm met 30 graden!

Dieter Blarinckx-21 augustus 2022 om 08:35

Goed nieuws voor de zonnekloppers, want het ziet ernaar uit dat de laatste twee weken van de zomervakantie nog warm gaan worden! Het KMI voorspelt immers dat het kwik terug zal stijgen tot 30 graden!

Vanaf morgen wordt het wat warmer, maar kan er hier en daar nog wel wat regen vallen tegen de avond. Dinsdag zal het opklaren, warmer worden en droog blijven. Vanaf woensdag wordt het écht warm, met maxima tussen de 25 en 29 graden.

Maar de zon is er écht op donderdag, want dan wordt het zomers warm tot wel 30 graden in het centrum van het land. Maar dat wil ook zeggen dat onweer niet veraf is. Het KMI voorspelt dat de eerste onweders vanaf vrijdag zullen beginnen tegen de avond. De temperaturen blijven wél hoog, met zo’n 26 tot 29 graden.

Fantastisch weer om de zomervakantie mee af te sluiten dus!

Kitty wil nog een keer meedoen aan 'Big Brother'

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:52

Het derde seizoen van ‘Big Brother’ is inmiddels van start gegaan en als het aan oud-deelneemster Kitty ligt, zou zij daarin haar comeback maken. In een gesprek met LoveReality onthult de realityster dat ze dolgraag opnieuw mee zou doen aan het programma.

Kitty was te zien in het tweede seizoen van het programma. Ze stond bekend als moeder van de groep en om haar roze huispak. Hoewel haar avontuur naast pieken ook heel veel dalen heeft gekend, zou ze het met liefde nog een keer overdoen.

“Big Brother heeft mij zoveel gebracht, het heeft iets met mij gedaan”, zegt ze tegen LoveReality. "Het was een avontuur dat ik heel graag nog eens zou doen. Een All Stars-editie zou te gek zijn.”

Voor het geval er nooit een herkansing komt, is Kitty druk bezig met een nieuwe baan. “Nog wel op leerlingenbasis, ik zit volop in een studie", vertelt ze. "Die is pittig, maar ook leuk. Met hard werken en flink studeren hoop ik dat ik binnenkort kan zeggen: ik ben machinist.”

Hooikoorts is al terug in het land

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 21:13

Ja hoor, je leest de titel van dit artikel wel degelijk goed. Het is nog maar begin januari en toch is hooikoorts al terug in het land. En dat is vooral te wijten aan het uitzonderlijke warme weer dezer dagen.

Heb jij al last van een lopende neus of zelf jeukende ogen? Oh ja hoor, het hooikoortsseizoen is nu alvast begonnen. Sommige bomen en struiken staan immers nu al in bloei door het zachte weer van de voorbije dagen. Normaal begint dat pas tegen eind februari…

Maar hét hulpmiddel tegen die hooikoorts is regen. Want regen spoelt de lucht schoon waardoor je er veel minder last van hebt. Fingers crossed dus voor nog wat regen de komende dagen!

Ontdek meer