Pommelien Thijs grote winnaar bij Gouden K's

Karen Luiken-21 januari 2024 om 08:35

Pommelien Thijs is de grote winnaar geworden van het Gala van de Gouden K’s. De zangeres mocht in het Sportpaleis maar liefst drie prijzen in ontvangst nemen.

Tijdens de elfde editie van de Gouden K’s werden er tien verschillende awards uitgereikt. Drie daarvan gingen naar Pommelien, namelijk die van Ketnet-ster, song en artiest.

Andere prijzen gingen naar #LikeMe (Ketnet-programma), The Masked Singer (familieprogramma), Aaron Blommaert (held), Timon Verbeeck (online ster), @Karrewiet (online kanaal), Sander die afscheid nam als Ketnet-wrapper (Ketnet-moment) en Bert De Kock (outfit van de avond).

Tijdens het gala traden verschillende bekende Vlamingen op, waaronder CAMILLE, Francisco Schuster, XINK en Gustaph.

Wie de show gemist heeft, kan alles vandaag of woensdag terugkijken op Ketnet.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer