Bye bye Starbucks, hello Stars Coffee in Rusland!

Dieter Blarinckx-20 augustus 2022 om 17:11- Foto:

Instagram

Enkele maanden geleden maakte koffieketen Starbucks bekend dat ze alle Russische filialen permanent zouden sluiten. Maar de Russen bleven niet bij de pakken zitten en voilà, nu halen de Russen hun Caramel Macchiato bij Stars Coffee.

Eerder deze week werd in Moskou het eerste filiaal van Stars Coffee geopend. En wat meteen opvalt: de naam en het logo hebben wel enkele opvallende gelijkenissen met dat van het Amerikaanse Starbucks!

Het logo is net zoals dat van de Amerikaanse voorganger rond, met middenin een vrouw. Om over de naam Stars Coffee maar te zwijgen…

Starbucks zelf heeft de beelden gezien, maar zal geen actie ondernemen. Zij verwijzen immers naar een verklaring die ze eerder verspreid hebben, waarin ze stelden dat het bedrijf de beslissing genomen had om te vertrekken en niet langer een vertegenwoordiger had in de Russische markt.

Check enkele beelden van de nieuwe Stars Coffee hier:

McDonald's lanceert Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

McDonald’s heeft iets geweldigs in het leven geroepen: een Happy Meal voor volwassenen. Natuurlijk inclusief de frietjes en kipnuggets die je als kind ook kreeg, maar belangrijker nog: er zit er een speeltje bij!

McDonald’s is voor de nieuwe Happy Meal een samenwerking aangegaan met het streetwear-merk Cactus Plant Flea Market. “Iedereen herinnert zich zijn eerste Happy Meal als kind en het niet-kunnen-stilzitten-gevoel dat je had als je het cadeautje mocht uitpakken”, aldus het bedrijf in een persbericht. “Die ervaring gaan we nu opnieuw beleven, maar dan voor volwassenen.”

De Happy Meal wordt geleverd met frietjes, een drankje en een Big Mac of doosje met tien McNuggets. Qua speelgoed krijg je er een Grimace, Hamburglar, Birdie of Cactus Buddy bij.

De CBO-burger is terug bij McDonald’s

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 04:12

Zeg maar dag tegen je summerbody en hallo tegen je wintervacht. McDonald’s gaat je dit jaar een handje helpen bij het creëren van een extra vetlaagje. De hamburgerketen brengt de klassieke en onweerstaanbare CBO-burger terug naar het menu.

De letters CBO staan voor Chicken Bacon Onion. Het zal je dan ook niet verbazen dat de burger bestaat uit gepaneerde kipfilet met krokant spek en gefrituurde uitjes, gecombineerd met gesmolten kaas, ijsbergsla en de typische CBO-saus.

De lekkernij verdween tijdelijk van de menukaart van McDonald’s, maar keert nu dus weer terug. Net als de Cheese & McBacon McFlavor-frietjes; ook die maken een keiharde comeback.

Ontdek meer