Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely slaan de handen in elkaar!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:13

Groot en overheerlijk nieuws voor de zoetbekjes onder jullie, want ijsgigant Ben & Jerry’s heeft aangekondigd dat ze de handen in elkaar slaan met het immens populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely.

Ben & Jerry’s sluit zich vanaf nu aan bij het Tony’s Open Chain, het initiatief waarmee Tony’s Chocolonely andere chocolademakers helpt om hun keten duurzaam, transparant en eerlijk te maken. Zo willen ze slaafvrij chocolade maken en gaan ze langetermijnrelaties aan met cacaoboeren in Ghana en de Ivoorkust. En naast die samenwerking komen er nu ook enkele leuke producten van de twee merken samen!

Zo lanceren Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely nu de nieuwe en overheerlijke ‘Love A-Fair’ producten. Ben & Jerry’s introduceert begin oktober een nieuwe smaak met de populairste Tony’s Chocolonely-variant: melk karamel zeezout. Deze smaak is ook verkrijgbaar in een veganistische uitvoering.

Tony’s Chocolonely van zijn kant komt met twee nieuwe ‘Love A-Fair’-repen, geïnspireerd op twee beroemde Ben & Jerry’s smaken: de ‘donkere melk brownie’ (geïnspireerd op het Chocolate Fudge Brownie-ijs) en de ‘wit strawberry cheesecake’ (geïnspireerd op het Strawberry Cheese-ijs). Die repen zullen begin 2023 in de winkels verschijnen.

Enjoy!

McDonald's lanceert Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

McDonald’s heeft iets geweldigs in het leven geroepen: een Happy Meal voor volwassenen. Natuurlijk inclusief de frietjes en kipnuggets die je als kind ook kreeg, maar belangrijker nog: er zit er een speeltje bij!

McDonald’s is voor de nieuwe Happy Meal een samenwerking aangegaan met het streetwear-merk Cactus Plant Flea Market. “Iedereen herinnert zich zijn eerste Happy Meal als kind en het niet-kunnen-stilzitten-gevoel dat je had als je het cadeautje mocht uitpakken”, aldus het bedrijf in een persbericht. “Die ervaring gaan we nu opnieuw beleven, maar dan voor volwassenen.”

De Happy Meal wordt geleverd met frietjes, een drankje en een Big Mac of doosje met tien McNuggets. Qua speelgoed krijg je er een Grimace, Hamburglar, Birdie of Cactus Buddy bij.

De CBO-burger is terug bij McDonald’s

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 04:12

Zeg maar dag tegen je summerbody en hallo tegen je wintervacht. McDonald’s gaat je dit jaar een handje helpen bij het creëren van een extra vetlaagje. De hamburgerketen brengt de klassieke en onweerstaanbare CBO-burger terug naar het menu.

De letters CBO staan voor Chicken Bacon Onion. Het zal je dan ook niet verbazen dat de burger bestaat uit gepaneerde kipfilet met krokant spek en gefrituurde uitjes, gecombineerd met gesmolten kaas, ijsbergsla en de typische CBO-saus.

De lekkernij verdween tijdelijk van de menukaart van McDonald’s, maar keert nu dus weer terug. Net als de Cheese & McBacon McFlavor-frietjes; ook die maken een keiharde comeback.

Ontdek meer