Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely slaan de handen in elkaar!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:13

Groot en overheerlijk nieuws voor de zoetbekjes onder jullie, want ijsgigant Ben & Jerry’s heeft aangekondigd dat ze de handen in elkaar slaan met het immens populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely.

Ben & Jerry’s sluit zich vanaf nu aan bij het Tony’s Open Chain, het initiatief waarmee Tony’s Chocolonely andere chocolademakers helpt om hun keten duurzaam, transparant en eerlijk te maken. Zo willen ze slaafvrij chocolade maken en gaan ze langetermijnrelaties aan met cacaoboeren in Ghana en de Ivoorkust. En naast die samenwerking komen er nu ook enkele leuke producten van de twee merken samen!

Zo lanceren Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely nu de nieuwe en overheerlijke ‘Love A-Fair’ producten. Ben & Jerry’s introduceert begin oktober een nieuwe smaak met de populairste Tony’s Chocolonely-variant: melk karamel zeezout. Deze smaak is ook verkrijgbaar in een veganistische uitvoering.

Tony’s Chocolonely van zijn kant komt met twee nieuwe ‘Love A-Fair’-repen, geïnspireerd op twee beroemde Ben & Jerry’s smaken: de ‘donkere melk brownie’ (geïnspireerd op het Chocolate Fudge Brownie-ijs) en de ‘wit strawberry cheesecake’ (geïnspireerd op het Strawberry Cheese-ijs). Die repen zullen begin 2023 in de winkels verschijnen.

Enjoy!

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Ontdek meer