Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer