Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer