Vlaamse ‘Lisa’ nu ook op Franse televisie

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:53

Ons klein Vlaanderen heeft weer eens bewezen dat we wel degelijk weten hoe we een telenovelle moeten maken! De VTM-telenovelle ‘Lisa’ zal namelijk vanaf maandag te zien zijn op de grootste tv-zender in Frankrijk!

‘Lisa: un nouveau destin’, zo klinkt de titel van de telenovelle op TF1. De gedubde versie van ‘Lisa’ zal vanaf maandag te zien zijn, iedere dag op de grootste commerciële zender van Frankrijk.

Het verhaal blijft (natuurlijk) helemaal hetzelfde: Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlak bij haar thuis. Daar heeft ze zeker de hersenen en de creativiteit voor, maar ze is extreem verlegen. Ze moet met lede ogen aanzien hoe haar halfzus Katja geregeld met haar ideeën gaat lopen. Zowel Lisa als Katja wordt verliefd op Jonas (gespeeld door Oscar Willems), marketeer en zoon van de zaakvoerders van het marketingbureau.

En dat was een succesverhaal, want de telenovelle haalde in Vlaanderen praktisch 500.000 kijkers, iedere dag! Het is nu ook de allereerste Vlaamse telenovelle die in het buitenland uitgezonden zal worden.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer