'Tien om te Zien' keert ook volgend jaar terug!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:10

Goed nieuws voor de kijkers van het populaire VTM-programma 'Tien om te Zien' want ook volgend jaar komt er een nieuw seizoen!

Eerder deze week werd de laatste show van dit jaar opgenomen op het strand van Westende, maar op datzelfde moment maakte VTM héél leuk nieuws bekend: 'Tien om te Zien' keert volgend jaar opnieuw terug!

"Wauw, wauw, WAUW 🤩✨ Dat het maar snel volgend jaar is! Bedankt Westende 💕", klinkt het bij hun aankondiging op sociale media.

'Tien om te Zien' is een Vlaamse, spectaculaire muziekshow op het strand van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium!

Dus ook volgend jaar méér 'Tien om te Zien' in Vlaanderen!

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Mummie is het nieuwste figuur uit 'The Masked Singer'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:53

En wéér een nieuw figuur heeft zichzelf voorgesteld als nieuwe deelnemer van het aankomende seizoen van ‘The Masked Singer’. Mummie introduceerde zichzelf vanmorgen op de radio.

Verschillende radiozenders onderbraken hun uitzending om Mummie haar song te laten horen en daarmee dus ook meteen haar stem. Ze zong ‘Bad Romance van Lady Gaga’, hetzelfde liedje dat ze ook in de eerste show van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 3 februari zal laten horen.

Mummie wordt omschreven als iemand die veel om haar uiterlijk geeft. Ze bestelt make-up, gaat naar de kapper en doet aan sport. Ook zit ze op Tinder om daar – hopelijk – de liefde van haar leven te kunnen vinden.

“Op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde?”, zo stelt Mummie zich voor. “Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Ontdek meer