Oreo lanceert Pumpkin Spice-variant

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 16:54

Nu de zomervakantie bijna op zijn einde loopt, kijken veel merken al uit naar Halloween. Zo ook koekjesgigant Oreo, want zij hebben zopas aangekondigd dat ze een Pumpkin Spice-variant zullen droppen!

Tijdens het Halloween-seizoen kan je o.a. bij Starbucks genieten van heerlijke herfstsmaken zoals de Pumpkin Spice Latte. Maar nu springt ook koekjesfabrikant Oreo mee op de kar, want zij lanceren binnenkort ook een Pumpkin Spice-variant!

Addertje onder het gras: voorlopig zal de Pumpkin Spice-variant enkel verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Of Oreo België ook van plan is om deze herfsteditie bij ons te droppen, is helaas nog niet geweten.

McDonald's lanceert Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

McDonald’s heeft iets geweldigs in het leven geroepen: een Happy Meal voor volwassenen. Natuurlijk inclusief de frietjes en kipnuggets die je als kind ook kreeg, maar belangrijker nog: er zit er een speeltje bij!

McDonald’s is voor de nieuwe Happy Meal een samenwerking aangegaan met het streetwear-merk Cactus Plant Flea Market. “Iedereen herinnert zich zijn eerste Happy Meal als kind en het niet-kunnen-stilzitten-gevoel dat je had als je het cadeautje mocht uitpakken”, aldus het bedrijf in een persbericht. “Die ervaring gaan we nu opnieuw beleven, maar dan voor volwassenen.”

De Happy Meal wordt geleverd met frietjes, een drankje en een Big Mac of doosje met tien McNuggets. Qua speelgoed krijg je er een Grimace, Hamburglar, Birdie of Cactus Buddy bij.

De CBO-burger is terug bij McDonald’s

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 04:12

Zeg maar dag tegen je summerbody en hallo tegen je wintervacht. McDonald’s gaat je dit jaar een handje helpen bij het creëren van een extra vetlaagje. De hamburgerketen brengt de klassieke en onweerstaanbare CBO-burger terug naar het menu.

De letters CBO staan voor Chicken Bacon Onion. Het zal je dan ook niet verbazen dat de burger bestaat uit gepaneerde kipfilet met krokant spek en gefrituurde uitjes, gecombineerd met gesmolten kaas, ijsbergsla en de typische CBO-saus.

De lekkernij verdween tijdelijk van de menukaart van McDonald’s, maar keert nu dus weer terug. Net als de Cheese & McBacon McFlavor-frietjes; ook die maken een keiharde comeback.

Ontdek meer