Bevestigd: 'American Horror Stories' vanaf 8 september op Disney+!

Dieter Blarinckx-30 augustus 2021 om 07:49

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse horrorserie 'American Horror Story', want de langverwachte spin-off 'American Horror Stories', zal bij ons vanaf 8 september te streamen zijn via Disney+. Dat maakte de Belgische divisie van de streamingdienst bekend via Instagram.

'American Horror Stories' is een verzameling van allemaal korte horrorverhalen die zich afspelen in het welbekende horroruniversum van 'American Horror Story', gecreëerd door de legendarische Ryan Murphy.

Vanaf 8 september te streamen via Disney+!

Oude bekende te zien in 'High School Musical: The Musical: The Series’

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:41

Corbin Blue keert terug naar zijn oude vertrouwde honk East High. De 32-jarige acteur krijgt een gastrol in het derde seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’.

In het nieuwe seizoen van de show gaan we naar Camp Shallow Lake, een kamp in Californië waar een productie van ‘Frozen’ wordt opgevoerd. Corbin Blue, die voor de originele films in de huid kroop van het personage Chad Danforth, speelt in de serie zichzelf.

Naast de acteur vervoegt ook Jason Earles de cast. Hem kun je vooral kennen als Jackson uit ‘Hannah Montana’. Hij deelt de set met namen als Adrian Lyles, Saylor Bell en Meg Donnelly. Verder keren uiteraard ook de originele castleden terug.

Het derde seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ verschijnt op Dinsey+. Wanneer dat precies zal gebeuren is nog niet duidelijk.

Zien: eerste teaser van 'Lord of the Rings'-serie

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:19

One Ring to rule them all...

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie van Amazon heeft eindelijk een eerste teaser trailer gekregen. Die werd deze namiddag out of the blue gedropt via sociale media.

'The Lord of the Rings: The Rings of Power', zo zal de gloednieuwe avonturenserie officieel heten. In de teaser zien we natuurlijk nog niets onthullends. We zien hoe een ring wordt gesmeed met daarover een voice-over die ons het verhaal van de twintig ringen vertelt.

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is een serie die wordt gemaakt door Amazon Prime en die ook daar te streamen zal zijn vanaf 2 september dit jaar!

Check de teaser hieronder:

Ontdek meer