Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Kamp Waes'

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 11:59

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. Aan iedereen die op het gebied van uithoudingsvermogen geen grenzen kent, van sporten houdt en op zoek is naar avontuur. Er is een nieuw seizoen van ‘Kamp Waes’ op komst en daarvoor wordt hard gezocht naar kandidaten.

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van ‘Kamp Waes’ op televisie. Vijftien doodgewone burgers kregen de kans om de loodzware opleiding van de Special Forces Group van Defensie te doorstaan. Slechts een deel daarvan haalde het einde.

Miljoenen mensen keken met open mond naar het experiment, dat nu een nieuw leven in wordt geblazen door presentator Tom Waes. Deelnemers die tot het uiterste willen gaan en van alle markten thuis zijn, kunnen zich daarvoor inschrijven. Ze worden getest op verschillende vaardigheden zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, cognitieve vaardigheden en observatietechnieken. Dat ze in topconditie moeten zijn, staat buiten kijf.

"Kamp Waes blijft ook voor mij een héél speciaal avontuur”, zegt Tom Waes. “Ik was dan ook meteen enthousiast toen de Special Forces aangaven dat ik opnieuw op zoek mag gaan naar kandidaten voor een nieuw seizoen van Kamp Waes."

Zin in een avontuur? Inschrijven kan hier!

CAMILLE speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:44

De telenovelle ‘Lisa’ krijgt een opvolger bij VTM en drie keer raden wie daar de hoofdrol in gaat spelen? CAMILLE! De splinternieuwe reeks moet in 2024 op het scherm verschijnen. De opnames beginnen in 2023.

De telenovelle wordt een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek.

“De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt Camille. "Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer