Jaël Ost ging dit weekend de nieuwe Bombay Citron Pressé proeven. Yay or nay?

Lola Obasuyi Van Acker-09 augustus 2022 om 15:40

Jaël: "Mijn dag begon op WECANDANCE met het zoeken naar een lekker drankje. Door het grote aanbod kregen we keuzestress dus kozen we voor de meest opvallende bar van het terrein, de Bombay Bar.

Jaël: Samen met een vriendin, Charlotte, mocht ik daar gaan proeven van de nieuwe cocktail Bombay Citron Pressé. Een verfrissende cocktail bestaande uit gin op basis van citroen en tonic." 🍋🤩

Jaël: "Tijd om te proeven! De Bombay Citron Pressé is een zeer verfrissende gin die goed uitkwam op deze warme dag. Dit drankje is perfect voor in het zonneke op een terras of op je favoriete festival. Goedgekeurd!" 😍

Jaël: "Time for some food! 🍝 Ook in combinatie met onze pizza en pasta 'cacio e pepe' was de GinTo een succes."

Jaël: "Cheers!"

Jaël: "Lekker gegeten en een nieuw glas Bombay Citron Pressé & Tonic in de hand. Ik ben gelukkig en klaar om te feesten." 😌

Jaël: "Een festival op het strand, goeie muziek en een lekkere cocktail, meer heeft een mens niet nodig. Mijn dag was 100% geslaagd! Een dikke merci aan Bombay voor de lekkere cocktails." 💛

Zelf zin gekregen om de Bombay Citron Pressé te proeven? Ga dan zeker eens langs bij de Bombay Bar op WECANDANCE op 13 en 14 augustus of maak thuis zelf een van de lekkere Bombay receptjes hier onder. Schol!

Pressé & Cloudy Lemonade ☁️

Ingrediënten:

 • 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
 • 100ml (10cl) troebele limonade (bij voorkeur Fever Tree Sicilian Lemonade)
 • Citroenpartje (garnering)
 • Takje munt (optioneel)

Glas:

 • Highball of een wit wijnglas.

Bereidingswijze:

 • Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer.
 • Garneren en serveren


Citron Pressé & Tonic 🍋

Ingrediënten:

 • 50ml (5cl) Bombay Citron Pressé
 • 100ml (10cl) premium tonicwater (bij voorkeur Fever-Tree)
 • Citroenpartje uitgeknepen en gebruik als garnering

Glas:

 • Copa, witte wijn of highball glass.

Bereidingswijze:

 • Vul het glas met ijsblokjes, schenk alles erin en roer.
 • Garneren en serveren.

Oliebollen thuis laten bezorgen: het kan nu!

Karen Luiken-30 maart 2023 om 15:26

Dacht je dat je oliebollen en churros alleen op de kermis kon krijgen? Mooi niet. Deze heerlijke lekkernijen worden tegenwoordig ook gewoon bij jou thuisbezorgd. Deliveroo en de befaamde oliebollenkraam Delforge hebben de handen ineen gestoken.

Speciaal voor de opening van het kermisseizoen zorgt Deliveroo ervoor dat je ook in je eigen zetel kan genieten van een portie stomende oliebollen. Afkomstig van Delforge, een naam die inmiddels bekend is op Belgische kermissen. Al vijf generaties lang zorgt dit bedrijf voor heerlijke oliebollen, warme wafels, churros en andere zoete snacks zoals gesuikerde appels.

We zijn enorm verheugd dat we deze samenwerking hebben kunnen opzetten met Delforge”, zegt Quirin Dalemans van Deliveroo. “Deliveroo is meer dan welke bezorgservice gepassioneerd door eten en eetrituelen. Aangezien smoutebollen op de kermis voor velen een nostalgische traditie zijn, kunnen die dus zeker niet ontbreken in ons gamma.”

Tony's Chocolonely opent chocolade pop-up in Brussel

Karen Luiken-30 maart 2023 om 08:03

Let even goed op als je gek bent op chocolade. Tony’s Chocolonely opent vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april een pop-up in Brussel. Inclusief héél veel chocolade en interessante informatie over het merk.

Tony’s Chocolonely is tien jaar geleden gestart met een bijzondere missie. Namelijk: alle chocolade ter wereld slavenvrij maken. Niet alleen de traktaties van het merk zelf, maar ook die van alle andere bedrijven die zich over de aardbol verspreid hebben. Kinderarbeid, ontbossing en moderne slavernij moeten verleden tijd zijn, zo is de terechte gedachte van Tony’s Chocolonely.

Morgen en overmorgen kunnen fans alles over die missie te weten komen. Aan de Rue Jean Stas 3 in Brussel opent een pop-up waar allerlei informatie over het merk gedeeld wordt. Natuurlijk niet zonder het proeven van heel veel chocolade, want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Ontdek meer