YUM: de Thick Shakes van Domino's

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:17

Klaar om het water in je mond te krijgen? Fastfoodketen Domino’s lanceert immers overheerlijke en smeuïge Thick Shakes, een combi van milkshake en roomijs!

“Dikker dan een gewone milkshake en gemaakt van echt roomijs. Deze lekkere verfrissingen worden bereid bij een temperatuur van -16. Super koud en dus super lekker als tussendoortje of als dessert. De Thick Shakes zijn gemaakt van het lekkerste roomijs en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten”, klinkt het bij Domino’s.

De Thick Shakes zijn verkrijgbaar in acht overheerlijke smaken: Cherry, Iced Coffee, Tripple Chocolate, Cookies & Cream, Banana, Belgian Chocolate, Strawberry en Vanilla!

Alle Thick Shakes zijn nu verkrijgbaar bij de filialen van Domino’s Pizza, én zijn verkrijgbaar voor afhalen en bezorgen!

Het bestaat: shotje met smaak van frikandel speciaal

Karen Luiken-28 maart 2023 om 15:48- Foto:

Photo by Wouter Supardi Salari on Unsplash

In Nederland is de frikandel speciaal een van de grootste favorieten in de snackbar. Het gerecht, bestaande uit een frikandel met mayonaise, curry en uitjes, is volgens velen een hemels gerecht. Maar of het net zou lekker is in vloeibare vorm? Liefhebbers kunnen nu de proef op de som nemen.

Olaf Ouwekerk van snoepwebshop Candyfestival heeft volgens EditieNL een shotje op de markt gebracht die smaakt naar frikandel speciaal. En nee, dat is geen vervroegde 1 april-grap. Het drankje is alcoholvrij en is volgens hem een eerbetoon aan de grootste snack in Nederland. “Snoepland is de laatste jaren steeds extremer geworden. Iedereen probeert elkaar te overtreffen. Hoe gekker, hoe leuker.”

Of het lekker is? Daarover zijn de meningen ongetwijfeld verdeeld. Ouwekerk: “Er zullen best mensen zijn die ervan moeten walgen, maar dat geeft niet.”

Heinz en Absolut lanceren pastasaus met wodka

Karen Luiken-22 maart 2023 om 14:23

Pastasaus is lekker, ketchup is lekker en wodka is lekker. Dan moeten deze drie samen ook lekker zijn, toch? Dat is wat Heinz en Absolut gedacht moesten hebben toen ze samen een pastasaus met wodka op de markt brachten.

Ketchupmerk Heinz en het Zweedse wodkamerk Absolut komen met de saus nadat er twee jaar geleden een recept viral ging van een spicy wodka-pasta. “Een van de meest iconische tomatensausmerken, Heinz, en een van de meest iconische wodkamerken, Absolut Vodka, komen nu met hun eigen versie van het geliefde recept in potvorm”, zo klinkt het bij de bedrijven.

Heinz omschrijft het product als ‘een match made in pasta heaven’. En nee, je wordt er niet dronken van. “Tijdens het kookproces wordt de meeste alcohol uit de wodka verminderd, waardoor de vluchtige smaakstoffen die al in de tomaten aanwezig zijn, worden versterkt en er een rijke textuur ontstaat die de romige kaastonen perfect in balans brengt met de tomaat en geurige basilicum.”

We hebben de saus nog niet in België of Nederland gespot. Maar mocht je ‘m tegenkomen: geef ons vooral een seintje!

Ontdek meer