YUM: de Thick Shakes van Domino's

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:17

Klaar om het water in je mond te krijgen? Fastfoodketen Domino’s lanceert immers overheerlijke en smeuïge Thick Shakes, een combi van milkshake en roomijs!

“Dikker dan een gewone milkshake en gemaakt van echt roomijs. Deze lekkere verfrissingen worden bereid bij een temperatuur van -16. Super koud en dus super lekker als tussendoortje of als dessert. De Thick Shakes zijn gemaakt van het lekkerste roomijs en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten”, klinkt het bij Domino’s.

De Thick Shakes zijn verkrijgbaar in acht overheerlijke smaken: Cherry, Iced Coffee, Tripple Chocolate, Cookies & Cream, Banana, Belgian Chocolate, Strawberry en Vanilla!

Alle Thick Shakes zijn nu verkrijgbaar bij de filialen van Domino’s Pizza, én zijn verkrijgbaar voor afhalen en bezorgen!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Pils van Average Rob binnenkort bij Delhaize verkrijgbaar

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 16:49

Veel mensen kennen Average Rob als YouTuber, comedian, acteur of dj. Maar de BV’er mag zich sinds kort ook trotse eigenaar noemen van een biermerk. Hij heeft zijn eigen drankje ‘Tout Bien Pils’ op de markt gebracht.

Average Rob lanceerde de pils samen met twee vrienden. “Ik speelde al jaren met het idee om een eigen biermerk op de markt te brengen”, zegt de internetsensatie. “Er is geen enkel product dat meer typisch Belgisch is dan de pils.”

Voor het design van het biertje is voor een opvallend ontwerp gekozen. In het logo van Tout Bien zijn de Belgische kleuren verwerkt. “Dit is geen bier voor de elite, maar voor iedereen”, aldus Average Rob. “Een heerlijk verfrissende Belgische pils. Niets meer, niets minder.”

De pils, waarvoor de handen ineen geslagen zijn met Jet Import, is vanaf midden augustus verkrijgbaar bij Delhaize. Later volgen andere grote supermarkten. Verder vind je de alcoholische versnapering ook in tal van onafhankelijke drankenhandels en horecazaken.

Ontdek meer