Geen nieuw seizoen meer voor 'Het Rad'

Dieter Blarinckx-03 augustus 2022 om 14:16- Foto:

SBS - GoPlay

Slecht nieuws voor de fans van het populaire Vlaamse programma 'Het Rad', want zender Play4 heeft laten weten dat er géén nieuw seizoen meer komt.

In 2020 werd het bekende en geliefde format van 'Het Rad van Fortuin' van onder het stof gehaald. Peter Van de Veire nam de presentatie voor zijn rekening en nodigde telkens drie kandidaten uit die aan het rad mochten draaien om zo leuke prijzen te winnen.

Nu liet Play4 aan Het Nieuwsblad weten dat er (voorlopig) geen nieuw seizoen in de maak is, maar een comeback sluiten ze ook niet uit...

'Big Brother'-ster Glenn onthult plannen voor aanzoek

Karen Luiken-26 maart 2024 om 14:44

De prijzenpot van ‘Big Brother’ ziet er veelbelovend uit en de bewoner die dit geldbedrag mee naar huis mag nemen, kan mooie plannen maken. Maar wat zijn die plannen eigenlijk? In onderstaande sneak preview bespreken de kandidaten wat zij met het geld zouden doen als ze het winnen. Voor Glenn staat zijn plan al vast: als hij wint, vraagt hij zijn vriendin tijdens de finale ten huwelijk.

'Big Brother' zorgt voor een plotwending

Karen Luiken-25 maart 2024 om 13:21

De bewoners van ‘Big Brother’ hebben geen tijd om bij te komen van het afscheid van Danny, die afgelopen zaterdag het programma moest verlaten. Hij is amper de deur uit of de kandidaten moeten alweer nomineren voor de volgende afvalronde. Zijn de nominaties van deze week nú al bekend? Of zit er een addertje onder het gras? Sneak preview!

Ontdek meer