Deliveroo pakt uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 08:00- Foto:

Deliveroo

Het is vandaag International Cat Day. De ideale moment om je liefste viervoeter eens in de bloemetjes te zetten en daar wil Deliveroo je graag een handje bij helpen. Speciaal voor deze dag brengen ze heerlijke kattenkoekjes uit!

Om deze dag te vieren brengt bezorgdienst Deliveroo samen met kattenbakkerij Kastaar heerlijke kattenkoekjes uit. De koekjes zijn gemaakt van allerlei ingrediënten waar katten van houden, zoals zalm, kattenkruid, volkorenmeel en olijfolie.

Wil jij ook graag je trouwe vriend lekker verwennen vandaag? Bestel dan vandaag via Deliveroo.be in Gent en Brussel. De koekjes kan je kopen voor slechts €4,99.

De hype voor de winter: warme Aperol

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 14:51

De koude(re) dagen staan weer voor de deur en online is er nu al een nieuwe en lekkere trend opgedoken die misschien wel eens dé nieuwe hype voor de winter zou kunnen worden!

De warme Aperol werd vorig jaar al eens uitgetest tijdens de feestdagen, maar dit jaar zou de warme variant van het populaire zomerdrankje misschien wel eens kunnen boomen! Want zeg nu zelf, een fris glas witte wijn of mojito in de winter smaakt minder goed. En daarom is de warme Aperol misschien wel wat voor jou!

En eigenlijk is het héél simpel: in plaats van het te serveren met ijsklontjes en schijfjes sinaasappel, verwarm je de ingrediënten voor deze Aperol.

Wat heb je net allemaal nodig voor deze winterse Aperol-variant?

  • 300 ml Aperol
  • 500 ml appelsap
  • 750 ml droge witte wijn
  • 3-4 el sinaasappelsiroop
  • 1 biologische sinaasappel

Snij de sinaasappel in plakjes en bak vervolgens alles in de pan op een middelhoog vuur. Let er wel op dat het mengsel niet aan de kook geraakt!

Als ‘ie klaar is, kan je de Aperol serveren in glazen of echte winterse mokken. Garneren kan je dan met een schijfje sinaasappel of een kaneelstokje.

Schol!

Oudste hond ter wereld is overleden

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 11:42

De kleine Pebbles, de oudste hond ter wereld, is niet meer. Dat trieste nieuws werd vanmorgen bekendgemaakt door de organisatie Guinness World Records.

Nog maar vijf maanden en dan zou Pebbles haar 23ste verjaardag vieren. De schattige Toy Fox Terrier was officieel erkend als de oudste hond ter wereld. Ze woonde in South Carolina. Pebbles stierf een natuurlijke dood.

Volgens haar baasjes was Pebbles zot van countrymuziek. Zo bracht de schattige viervoeter ook haar laatste momenten door.

“Pebbles was niet zomaar een hond, ze had een sterke persoonlijkheid. Iedereen die haar heeft ontmoet, zag haar graag”, klinkt het bij haar baasjes.

Ontdek meer