Het grootste vegan evenement van België is terug!

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 11:15- Foto:

Photo by Lies Praet

Dit jaar vindt opnieuw in Flanders Expo het grootste vegan evenement van België plaats, Vegan Summer Fest. Op zondag 21 augustus kan je genieten van foodtrucks, verschillende workshops en kookdemo's.

In 2019 organiseerde BE Vegan voor het eerst het Vegan Summer Fest in Flanders Expo in Gent. Dit jaar verwachten ze een recordopkomst vanwege de opkomende interesse in een veganistische levensstijl. Het evenement is ideaal voor mensen die overwegen om vaker plantaardig te eten.

Er zijn verschillende foodtrucks en eetkraampjes waar je allerlei heerlijke veganistische gerechtjes kan proeven. Naast eten zijn er ook workshops en talks over cosmetica, verzorgingsproducten, kledij,... Er zullen ook enkele mensen kookdemo's en lezingen geven, onder meer Jaap Korteweg, oprichter De Vegetarische Slager, zal er zijn.

Het evenement gaat door op 21 augustus van 11 uur tot 21 uur. Tickets kosten €8 maar je kan een Early Bird ticket kopen voor slechts €5! Meer info over Vegan Summer Fest vind je op de site.

The Killers en Florence + The Machine komen naar Pukkelpop

Karen Luiken-03 februari 2023 om 11:12

Na Billie Eilish heeft de organisatie van Pukkelpop nu nóg twee headliners aangekondigd voor de aankomende editie van het festival. Niemand minder dan The Killers en Florence + The Machine zijn gestrikt voor de line-up!

Voor The Killers is het niet het eerste optreden op Pukkelpop. In 2004 stonden de heren uit de groep als jonge broekies ook al eens op het festival. Vier jaar later, in 2008, werden ze geboekt als headliner. En nu flikken ze dat dus opnieuw. Zowel The Killers als Florence + The Machine is geboekt voor zondag 20 augustus, de afsluitende dag van Pukkelpop.

Eerder deze week werd al bekend dat Billie Eilish op vrijdag 18 augustus het podium zal beklimmen. Andere artiesten waarvan we inmiddels weten dat ze langskomen, zijn Angèle en Anne-Marie.

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Ontdek meer