Het grootste vegan evenement van België is terug!

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 11:15- Foto:

Photo by Lies Praet

Dit jaar vindt opnieuw in Flanders Expo het grootste vegan evenement van België plaats, Vegan Summer Fest. Op zondag 21 augustus kan je genieten van foodtrucks, verschillende workshops en kookdemo's.

In 2019 organiseerde BE Vegan voor het eerst het Vegan Summer Fest in Flanders Expo in Gent. Dit jaar verwachten ze een recordopkomst vanwege de opkomende interesse in een veganistische levensstijl. Het evenement is ideaal voor mensen die overwegen om vaker plantaardig te eten.

Er zijn verschillende foodtrucks en eetkraampjes waar je allerlei heerlijke veganistische gerechtjes kan proeven. Naast eten zijn er ook workshops en talks over cosmetica, verzorgingsproducten, kledij,... Er zullen ook enkele mensen kookdemo's en lezingen geven, onder meer Jaap Korteweg, oprichter De Vegetarische Slager, zal er zijn.

Het evenement gaat door op 21 augustus van 11 uur tot 21 uur. Tickets kosten €8 maar je kan een Early Bird ticket kopen voor slechts €5! Meer info over Vegan Summer Fest vind je op de site.

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer