21-jarige Lars is Belgisch kampioen in het eten van bitterballen

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 11:13

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste verhalen tegen, zo ook het nieuwtje van de 21-jairge Lars die zich nu trots de Belgische kampioen van bitterballen eten mag noemen!

Op het openingsfeest van het nieuwe jeugdhuis Bidong in Lede, werd een heuse eetwedstrijd gehouden met bitterballen. De 21-jarige Lars ging met de titel van Belgisch kampioen lopen, met zo'n 56 bitterballen in (amper) een halfuur.

Voor de wedstrijd schreven er zich zes kandidaten in, maar they didn't come to play. Ze gingen zelfs zo hard dat de voorraad bitterballen er in een mum van tijd door was, waardoor de organisatie noodgedwongen en snel naar de winkel moest. Doel was simpel: in een halfuur zoveel mogelik bitterballen eten. En dat won Lars dus met het indrukwekkende cijfer van 56.

Proficiat!

'The Sims 4' heeft nu ook transgender-Sims

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:09

Groot nieuws uit de gamingwereld want een van de meest succesvolle en populaire franchises, 'The Sims', heeft nu ook transgender-Sims toegevoegd aan 'The Sims 4'.

Wie vanaf deze week ‘The Sims 4’ speelt, kan er dus voor kiezen om zijn/haar/hun Sim transgender te maken. Het zat er al langer aan te komen, maar eindelijk heeft de populaire franchise de nodige update doorgevoerd.

Wie voor een transgender-Sim kiest, zal merken dat de transgender-mannen dan ook littekens hebben nadat ze hun borsten lieten verwijderen. Maar dat is niet alles, want vanaf de update kan je bij de kledij nu ook borstbinders en shapewear kiezen.

De makers van de gamefranchise willen zo inclusiever zijn en er zijn voor écht iedereen. Zo voegden ze ook hoorapparaten voor slechthorenden en glucosemeters voor mensen met diabetes toe aan de update.

Well done guys!

Iraans koppel opgepakt door dans in het openbaar

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:26

Shocking nieuws uit Iran, want daar is een jong koppel opgepakt dat danste in het openbaar. Ze plaatsten de beelden online en werden meteen opgepakt door de lokale autoriteiten.

Astiyazh Haghighi (21) en haar verloofde Amir Mohammad Ahmadi (22) dansten in de video voor de Azadi-toren. Die toren staat bekend als de “vrijheidstoren”, maar dat blijkt toch niet helemaal te kloppen. Vrouwen mogen in Iran immers niet dansen in het openbaar en zijn verplicht om een hoofddoek te dragen. In de video is te zien hoe Astiyazh danst en géén hoofddoek draagt.

Al in november werden de beelden verspreid en werd het koppeltje opgepakt. Nu zitten ze dus voor vijf jaar in de cel. Ze werden veroordeeld voor het promoten van corruptie, prostitutie en propaganda.

Check de onschuldige beelden hieronder:

Ontdek meer