21-jarige Lars is Belgisch kampioen in het eten van bitterballen

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 11:13

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste verhalen tegen, zo ook het nieuwtje van de 21-jairge Lars die zich nu trots de Belgische kampioen van bitterballen eten mag noemen!

Op het openingsfeest van het nieuwe jeugdhuis Bidong in Lede, werd een heuse eetwedstrijd gehouden met bitterballen. De 21-jarige Lars ging met de titel van Belgisch kampioen lopen, met zo'n 56 bitterballen in (amper) een halfuur.

Voor de wedstrijd schreven er zich zes kandidaten in, maar they didn't come to play. Ze gingen zelfs zo hard dat de voorraad bitterballen er in een mum van tijd door was, waardoor de organisatie noodgedwongen en snel naar de winkel moest. Doel was simpel: in een halfuur zoveel mogelik bitterballen eten. En dat won Lars dus met het indrukwekkende cijfer van 56.

Proficiat!

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer