Martien Meiland lanceert nu ook eigen prosecco

Dieter Blarinckx-29 augustus 2021 om 08:47

Martien Meiland, de Pater Familias van de bekende familie de Meilandjes, vierde afgelopen week zijn 60ste verjaardag. En om die mooie leeftijd te vieren, lanceerde hij - naast zijn bestaande collectie wijnen - nu ook een eigen prosecco!

“Van het Franse châteaugevoel naar het Italiaanse la dolce vita. De Meilandjes draaien er hun hand niet voor om. En geef ze eens ongelijk. Want daar, in de heuvels van het Italiaanse Veneto, werden ze verliefd op hun nieuwe favorieten: bubbels in het roze en het wit. Twee prachtige wijnen die borrelen en bruisen van de liefde en zorg waarmee ze zijn gemaakt. Met minstens zo veel liefde hebben de Meilandjes beide wijnen toegevoegd aan unieke wijncollectie La famille Meiland. Omdat er altijd iets te vieren valt!” staat er te lezen in de beschrijving.

Voor een fles betaal je zo’n 10,35 euro!

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer