Martien Meiland lanceert nu ook eigen prosecco

Dieter Blarinckx-29 augustus 2021 om 08:47

Martien Meiland, de Pater Familias van de bekende familie de Meilandjes, vierde afgelopen week zijn 60ste verjaardag. En om die mooie leeftijd te vieren, lanceerde hij - naast zijn bestaande collectie wijnen - nu ook een eigen prosecco!

“Van het Franse châteaugevoel naar het Italiaanse la dolce vita. De Meilandjes draaien er hun hand niet voor om. En geef ze eens ongelijk. Want daar, in de heuvels van het Italiaanse Veneto, werden ze verliefd op hun nieuwe favorieten: bubbels in het roze en het wit. Twee prachtige wijnen die borrelen en bruisen van de liefde en zorg waarmee ze zijn gemaakt. Met minstens zo veel liefde hebben de Meilandjes beide wijnen toegevoegd aan unieke wijncollectie La famille Meiland. Omdat er altijd iets te vieren valt!” staat er te lezen in de beschrijving.

Voor een fles betaal je zo’n 10,35 euro!

Zijn Marvin en Lio uit 'Love Island' nog steeds samen?

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:45

Het is nu een paar dagen geleden dat Marvin en Lio ‘Love Island’ hebben moeten verlaten. Ze vertrokken samen, hand in hand en smoorverliefd. Maar was het enkel een zomerliefde of zijn ze nog steeds samen? In een gesprek met Grazia geven ze het verlossende antwoord.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, Marvin en Lio zien elkaar nog steeds. Sterker nog: ze hebben een grote stap gezet. “We hebben een relatie”, vertelt Marvin. “Ik heb haar niet officieel gevraagd, maar je beleeft een avontuur samen, die maar weinig andere mensen meemaken en dat zijn intense emoties. Je leert elkaar – zeker op emotioneel vlak – heel goed kennen. Dat zijn dus dingen die je niet zo snel meemaakt, maar waar wij beiden wel heel positief op terugkijken.”

De grote wil-je-mijn-vriendin-zijn-vraag is dus niet gesteld, maar dat was waarschijnlijk anders geweest als Marvin en Lio nog in de villa hadden gezeten. Dan zou Marvin iets leuks hebben georganiseerd. “Dat is er nog niet van gekomen. Ik denk ook niet dat we tot zo’n speciaal moment hadden moeten wachten, want het ging allemaal zo spontaan en gemoedelijk tussen ons dat het automatisch tot een relatie is gegroeid.”

Jacob Elordi sliep voor 'Euphoria' in auto

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:42

De carrière van Jacob Elordi gaat als een speer. Hij speelde in ‘The Kissing Booth’ en is inmiddels ook te zien in ‘Euphoria’. Aan klussen geen gebrek en aan geld waarschijnlijk ook niet, maar in een interview met GQ vertelt de acteur dat tijden weleens anders zijn geweest. Hij heeft zelfs ooit in zijn auto moeten slapen wegens geldgebrek.

Jacob speelt de rol van Noah Flynn in ‘The Kissing Booth’. Na opnames in 2017, die in Zuid-Afrika plaatsvonden, verhuisde de acteur naar Los Angeles. Maar omdat hij geen eigen huis had en slechts een paar honderd dollar op zijn bankrekening had staan, sliep hij de ene keer bij een vriend en de andere keer in zijn uit 2004 afkomstige auto.

“Ik kreeg geen nieuwe klussen”, vertelt Jacob. “Ik denk dat ik zo’n 400 tot 800 dollar op mijn bankrekening had staan. ‘Euphoria’ was mijn laatste auditie voordat ik een tijdje naar huis ging om geld te verdienen en te herstellen.”

Toen Jacob de rol in ‘Euphoria’ eenmaal kreeg en de opnames van start waren gegaan, merkte een producent op dat Jacob wel erg veel tijd doorbracht in zijn auto. “Mijn wagen was als die van een verzamelaar, met stapels dozen en kleerhangers.” De producer gaf hem daarom een kamer in West Hollywood. “Ik heb echt geluk gehad", besluit de acteur.

Ontdek meer