Tweede seizoen 'Fate: The Winx Saga' krijgt releasedatum

Nico De Greef-27 juli 2022 om 17:19

De cast van 'Fate: The Winx Saga' heeft via een videoboodschap aangekondigd wanneer fans naar het aanstaande tweede seizoen van de reeks kunnen kijken. In de video geven ze ook wat meer details prijs over wat er allemaal staat te gebeuren in de nieuwe afleveringen.

Eerder dit jaar maakte Netflix al bekend dat 'Fate: The Winx Saga' zou terugkeren in de herfst. Nu weten we ook wanneer: vanaf vrijdag 16 september zal het tweede seizoen, dat bestaat uit acht nieuwe afleveringen, lanceren op de streamingdienst.

Wat fans te zien zullen krijgen in die nieuwe afleveringen? "Nieuwe vijanden en monsters, epische gevechten en veel stomende liefdesscènes", aldus de cast.

Daarnaast zal het tweede seizoen ook een aantal nieuwe personages introduceren. Naast het langverwachte debuut van Flora (gespeeld door Paulina Chávez), zullen ook Grey (Brandon Grace) en Sebastian (Éanna Hardwicke) hun debuut maken in de reeks.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer