Seizoen 2 van 'Fate: The Winx Saga' vanaf deze herfst op Netflix

Nico De Greef-06 juni 2022 om 17:11

's Werelds bekendste magische feeën keren deze herfst terug op je beeldscherm!

Fans van 'Fate: The Winx Saga' krijgen vandaag magisch nieuws, want Netflix heeft zojuist aangekondigd dat het langverwachte tweede seizoen vanaf deze herfst te streamen zal zijn.

In het eerste seizoen leerden de feeën Bloom, Stella, Aisha, Terra en Musa hun magische krachten te gebruiken en moesten ze hun school verdedigen tegen verschrikkelijke monsters bekend als de Burned Ones. In het tweede seizoen moeten de meiden opnieuw samenwerken om een mysterieuze nieuwe vijand te verslaan, maar krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Want niemand minder dan Flora (de beschermfee van de natuur), die eindelijk haar langverwachte debuut maakt in het nieuwe seizoen, voegt zich bij de club.

Fans die niet kunnen wachten om meer over Flora te leren, kunnen nu al kennismaken met de populaire fee in onderstaande clip:

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer