Yasmine zit nu (toch) zelf op OnlyFans

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:22

Je kent ze waarschijnlijk als de 'Psycho Queen' van programma’s zoals ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, maar Yasmine gaat nu ook de wondere wereld van OnlyFans verkennen!

Hoewel ze sinds de opkomst van OnlyFans al regelmatig mensen - die geld verdienen met de app - met de grond gelijk maakte, lijkt het er nu op dat ze het zélf een kans gaat geven. Dat liet ze zelf weten via sociale media.

“Ik zei dat ik het nooit zou doen, maar zeg nooit nooit. Het doel is om meer geld te verdienen dan vorig jaar. Maar... we houden het klassevol”, klinkt het op haar Stories…

Hoeveel seks is normaal voor een koppel? Dokter legt uit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 13:01

Ben je in een relatie en vraag je je af of jullie seksleven wel bij de norm past? Maak je je soms zorgen dat andere koppels misschien veel meer seks hebben dan jullie? Misschien vraag je je af hoeveel seks normaal is en of je het goed doet. Gelukkig zijn er experts die je er meer over kunnen vertellen.

Op de Diary of a CEO Podcast sprak urologe en bekkenchirurg Dr. Rena Malik over hoevaak een koppel gemiddeld seks heeft:
"Er is geen ideaal aantal, maar als je kijkt naar studies met veel mensen, blijkt dat stellen gemiddeld ongeveer één keer per week seks hebben." Maar ze benadrukt dat dat cijfers kan verschillen van persoon tot persoon. De waarheid is, hoeveel seks je hebt, is minder belangrijk dan hoe goed die seks is. Dus als je één keer per maand geweldige seks hebt, kan dat beter zijn dan vier keer per maand middelmatige seks.

"Er is geen 'juiste' hoeveelheid seks. Het gaat erom wat voor jullie goed voelt. Focussen op een bepaald aantal keren seks kan juist slecht zijn, omdat je dan denkt: 'Ik moet deze week seks hebben'", legt ze uit.

Dr. Malik waarschuwt dat als je je seksleven gaat zien als een cijferkwestie, je de lol er juist uit haalt. Je partner vragen om seks omdat je een wekelijks doel moet halen, is echt niet de beste manier om in the mood te komen. Het draait allemaal om de kwaliteit en de verbinding die jullie hebben tijdens die momenten samen.

Dus, gooi die wekelijkse targets en vergelijkingen overboord. Richt je in plaats daarvan op het genieten van elkaars gezelschap en het hebben van geweldige, intieme momenten.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer