Yasmine zit nu (toch) zelf op OnlyFans

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:22

Je kent ze waarschijnlijk als de 'Psycho Queen' van programma’s zoals ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, maar Yasmine gaat nu ook de wondere wereld van OnlyFans verkennen!

Hoewel ze sinds de opkomst van OnlyFans al regelmatig mensen - die geld verdienen met de app - met de grond gelijk maakte, lijkt het er nu op dat ze het zélf een kans gaat geven. Dat liet ze zelf weten via sociale media.

“Ik zei dat ik het nooit zou doen, maar zeg nooit nooit. Het doel is om meer geld te verdienen dan vorig jaar. Maar... we houden het klassevol”, klinkt het op haar Stories…

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer