Yasmine zit nu (toch) zelf op OnlyFans

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:22

Je kent ze waarschijnlijk als de 'Psycho Queen' van programma’s zoals ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, maar Yasmine gaat nu ook de wondere wereld van OnlyFans verkennen!

Hoewel ze sinds de opkomst van OnlyFans al regelmatig mensen - die geld verdienen met de app - met de grond gelijk maakte, lijkt het er nu op dat ze het zélf een kans gaat geven. Dat liet ze zelf weten via sociale media.

“Ik zei dat ik het nooit zou doen, maar zeg nooit nooit. Het doel is om meer geld te verdienen dan vorig jaar. Maar... we houden het klassevol”, klinkt het op haar Stories…

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer