'Love Island' krijgt editie met 40- en 50-jarigen

Karen Luiken-22 juli 2022 om 04:35

‘Love Island’ krijgt een compleet andere wending in een nieuw seizoen van de Engelstalige versie. Het televisieprogramma zet dit keer niet jonge singles in de kijker, maar vrijgezellen van veertig tot vijftig jaar oud.

In de show is het de bedoeling dat mannen en vrouwen van in de veertig en vijftig op vakantie gaan en achter de schermen door hun kinderen worden gekoppeld. Opnames van het programma, met de titel ‘Your Mum, My Dad’, starten later dit jaar. Het eindresultaat zal volgens The Sun naar verwachting in 2023 te zien zijn.

“Tijden veranderen en de huidige generatie van in de veertig en vijftig besteedt nog steeds aandacht aan het uiterlijk”, zegt een bron. “Deze show geeft deze mensen een tweede kans op liefde terwijl ze nog steeds in de bloei van hun leven zitten. En laten we eerlijk zijn: ze weten wat ze willen, zijn in staat om intelligente gesprekken te voeren en zijn waarschijnlijk avontuurlijker dan ooit. Alle ingrediënten die ‘Love Island’ nu soms mist.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer