'Love Island' krijgt editie met 40- en 50-jarigen

Karen Luiken-22 juli 2022 om 04:35

‘Love Island’ krijgt een compleet andere wending in een nieuw seizoen van de Engelstalige versie. Het televisieprogramma zet dit keer niet jonge singles in de kijker, maar vrijgezellen van veertig tot vijftig jaar oud.

In de show is het de bedoeling dat mannen en vrouwen van in de veertig en vijftig op vakantie gaan en achter de schermen door hun kinderen worden gekoppeld. Opnames van het programma, met de titel ‘Your Mum, My Dad’, starten later dit jaar. Het eindresultaat zal volgens The Sun naar verwachting in 2023 te zien zijn.

“Tijden veranderen en de huidige generatie van in de veertig en vijftig besteedt nog steeds aandacht aan het uiterlijk”, zegt een bron. “Deze show geeft deze mensen een tweede kans op liefde terwijl ze nog steeds in de bloei van hun leven zitten. En laten we eerlijk zijn: ze weten wat ze willen, zijn in staat om intelligente gesprekken te voeren en zijn waarschijnlijk avontuurlijker dan ooit. Alle ingrediënten die ‘Love Island’ nu soms mist.”

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer