Zien: Troye Sivan schittert in nieuwe serie naast Lily-Rose Depp

Dieter Blarinckx-19 juli 2022 om 16:02

De eerste trailer van de gloednieuwe HBO-serie 'The Idol' werd net gedropt. Lily-Rose Depp, The Weeknd en Troye Sivan schitteren in deze gloednieuwe en mysterieuze serie.

De serie vertelt het intense verhaal over de relatie tussen een goeroe en een popster. De serie werd gemaakt door de bedenkers van ‘Euphoria’.

Lily-Rose Depp zien we als opkomende popster betoverd worden door een zelfhulpgoeroe in Los Angeles, gespeeld door Tesfaye. Een gevaarlijke cultbeweging lijkt daardoor plots in beeld te komen.

‘The Idol’ is een serie die te streamen zal zijn via HBO Max. Voorlopig helaas nog niet geweten of deze ook bij ons via Streamz te zien zal zijn.

Check de teaser hier:

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer