Zot: Starbucks sluit 16 zaken om veiligheidsredenen

Dieter Blarinckx-14 juli 2022 om 14:17

In de Verenigde Staten zal de immens populaire koffieketen Starbucks maar liefst zestien zaken sluiten tegen eind deze maand. De filialen zullen gesloten worden om veiligheidsredenen.

“Na zorgvuldige overweging, hebben we gekozen voor de sluiting van enkele vestigingen met een hoog volume aan incidenten die het onveilig maken om het werk verder te zetten”, klinkt het in hun statement dat zopas werd uitgestuurd.

Die onveiligheid gaat over o.a. “persoonlijke veiligheid, racisme, het gebrek aan toegang tot gezondheidszorg, de groeiende geestelijke gezondheidscrisis, verhoogd druggebruik, en meer”, klinkt het zelfs.

Starbucks is volop bezig aan het herwerken van hun personeelsbeleid en focust daarbij vooral op het welzijn van haar werknemers. Zo biedt de organisatie onder andere een opleiding aan die hen moet helpen in het geval van schietpartijen. Daarnaast is er ook een aanbod aan uitkeringen voor mentale gezondheid, toegang tot abortushulpverlening en meer.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Hemelser dan hemels: de Street Fries van McCain

Karen Luiken-01 december 2022 om 11:30

Het regent buiten, de televisie staat aan en voetbal wordt uitgezonden. Kan dit perfecte moment nog beter worden? Dat kan, met dank aan McCain. Het merk heeft drie overheerlijke porties Street Fries op de markt gebracht.

Voetbal en friet gaan geweldig samen. Zeg maar gerust dat het een gouden combinatie is. Terwijl het elftal tegen een balletje trapt, werk jij frietje voor frietje naar binnen. McCain zorgt er automatisch voor dat er gescoord wordt. Is het niet met een mooi schot op doel, dan wel met een gevulde maag.

McCain, een Canadees bedrijf dat bekendstaat om zijn aardappelproducten, heeft maar liefst drie verschillende Street Fries in zijn assortiment zitten. De één met de smaak van sweet bbq beef, de ander bacon & cheese? Of ben je toch meer van de pulled pork? Ook dan zit er een optie voor jou tussen.

Hou je van loaded fries en is een frietje stoofvlees jouw ding? Probeer dan zeker één van de varianten van de Street Fries van McCain. Knapperige frietjes met een heerlijke saus, gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Ze smaken alsof ze door een chefkok worden gemaakt, maar ze zijn gewoon supersnel door jezelf klaargemaakt: in een oven, Airfryer of microgolf!

Wil jij het ultieme foodtruck-gevoel thuis beleven? Onder het motto 'street food is coming home' laat McCain je wens uitkomen.

Ontdek meer