'Waarheid, Durven of Doen' krijgt nieuw seizoen bij VTM

Dieter Blarinckx-10 juli 2022 om 08:03- Foto:

DPG Media

Goed nieuws voor de fans van het hilarische VTM-programma 'Waarheid, Durven of doen', want de zender heeft aangekondigd dat er binnenkort een nieuw seizoen aankomt!

In het programma spelen vier bekende Vlamingen met elkaar het populaire spel waarheid, durven of doen. Daarbij doen ze dan uitdagende opdrachten en krijgen ze moeilijke dilemma’s en pittige vragen voorgeschoteld.

Er zijn voor het gloednieuwe seizoen 96 bekende Vlamingen mee in het spel gestapt. De eerste namen zijn alvast bekend: Nicolas Caeyers, Dorothee Dauwe, Astrid Coppens, Jens Dendoncker, An Lemmens, Metejoor, Stien Edlund, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Jamie-Lee Six spelen het spel.

Het nieuwe seizoen van ‘Waarheid, Durven of Doen’ zal later deze zomer te zien zijn bij VTM!

Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Kamp Waes'

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 11:59

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. Aan iedereen die op het gebied van uithoudingsvermogen geen grenzen kent, van sporten houdt en op zoek is naar avontuur. Er is een nieuw seizoen van ‘Kamp Waes’ op komst en daarvoor wordt hard gezocht naar kandidaten.

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van ‘Kamp Waes’ op televisie. Vijftien doodgewone burgers kregen de kans om de loodzware opleiding van de Special Forces Group van Defensie te doorstaan. Slechts een deel daarvan haalde het einde.

Miljoenen mensen keken met open mond naar het experiment, dat nu een nieuw leven in wordt geblazen door presentator Tom Waes. Deelnemers die tot het uiterste willen gaan en van alle markten thuis zijn, kunnen zich daarvoor inschrijven. Ze worden getest op verschillende vaardigheden zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, cognitieve vaardigheden en observatietechnieken. Dat ze in topconditie moeten zijn, staat buiten kijf.

"Kamp Waes blijft ook voor mij een héél speciaal avontuur”, zegt Tom Waes. “Ik was dan ook meteen enthousiast toen de Special Forces aangaven dat ik opnieuw op zoek mag gaan naar kandidaten voor een nieuw seizoen van Kamp Waes."

Zin in een avontuur? Inschrijven kan hier!

Kathleen Aerts wordt vast jurylid in nieuwe ‘Regi Academy’

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:47

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want niemand minder dan Kathleen Aerts zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Regi Academy’. Dat werd eerder deze week bekendgemaakt.

Kathleen zal in het nieuwe seizoen samen met Regi op zoek gaan naar die nieuwe ruwe diamant. En daar heeft ze veel zin in:

“Regi en ik zijn al jaren goed bevriend, dus ik weet perfect wat hij wil. We gaan niet alleen op zoek naar de mooiste en meest unieke stem, maar ook naar die éne die het Sportpaleis helemaal kan inpalmen en op zijn kop kan zetten.”

“Ik kijk er in ieder geval naar uit om nieuwe talenten te ontdekken. Er kan er maar één part of the Regi Family worden. They are either in or they are out”.

Naast Kathleen zullen ook Lester Williams en Jaap Reesema mee op zoek gaan naar de nieuwe ster.

“Kathleen speelde niet alleen zelf al een aantal keer het sportpaleis plat, met haar ervaring is ze een super coach voor de kandidaten en een gedroomd jurylid. En met haar vrolijke kempische humor gaan we ons rot amuseren in Marbella!”, klinkt het bij Regi zelf.

Het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM.

Ontdek meer