Zien: zo ziet de 'Love Island'-villa eruit

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:55

Maandag is het dan eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ gaat van start. Twaalf singles betrekken een tropische villa onder de Spaanse zon om daar op zoek te gaan naar de liefde. Benieuwd hoe hun luxe optrekje eruitziet? Er zijn beelden!

Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ speelt zich af in een prachtige villa op Gran Canaria. Hoewel je de woning al kunt kennen van twee eerdere seizoenen, is er dit keer gebruikgemaakt van een ander interieur, meer kleur en een flink aantal andere updates. Beelden van de jaloersmakende woning zijn via Instagram gedeeld.

In ‘Love Island’ is het de bedoeling dat vrijgezellen koppels met elkaar vormen, in de hoop zo verliefd te worden en de eindstreep van het programma te kunnen halen. Het populairste stel gaat er met een flinke geldprijs vandoor. Hier kun je zien welke singles deelnemen aan de show.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer