Zien: zo ziet de 'Love Island'-villa eruit

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:55

Maandag is het dan eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ gaat van start. Twaalf singles betrekken een tropische villa onder de Spaanse zon om daar op zoek te gaan naar de liefde. Benieuwd hoe hun luxe optrekje eruitziet? Er zijn beelden!

Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ speelt zich af in een prachtige villa op Gran Canaria. Hoewel je de woning al kunt kennen van twee eerdere seizoenen, is er dit keer gebruikgemaakt van een ander interieur, meer kleur en een flink aantal andere updates. Beelden van de jaloersmakende woning zijn via Instagram gedeeld.

In ‘Love Island’ is het de bedoeling dat vrijgezellen koppels met elkaar vormen, in de hoop zo verliefd te worden en de eindstreep van het programma te kunnen halen. Het populairste stel gaat er met een flinke geldprijs vandoor. Hier kun je zien welke singles deelnemen aan de show.

‘Homo Universalis’ wordt apart programma

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:27

Wie vaak naar het VRT-programma ‘Iedereen Beroemd’ kijkt, kent vast de rubriek ‘Homo Universalis’ wel. Maar die rubriek groet nu uit naar een volwaardig, eigen programma!

Vanaf 27 augustus kan je bij VRT kijken naar het op-zichzelf-staande-programma ‘Homo Universalis’. Het meeste in het programma blijft hetzelfde als de gelijknamige rubriek in ‘Iedereen Beroemd’. De opdrachten zijn simpel en herkenbaar, er zijn nog steeds honderd deelnemers en ook de iconische locatie, de luidsprekerstem van Walter Grootaers en de rode luidsprekers vormen nog steeds de achtergrond van het spel.

Toch heeft VRT ook voor wat nieuwigheden gezorgd. Denk aan een leuke babbelbox, onverwachte wendingen en wordt het gekende format van één afvaller per proef niet meer altijd gevolgd.

‘Homo Universalis’, vanaf 27 augustus bij VRT!

'Tien om te Zien' keert ook volgend jaar terug!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:10

Goed nieuws voor de kijkers van het populaire VTM-programma 'Tien om te Zien' want ook volgend jaar komt er een nieuw seizoen!

Eerder deze week werd de laatste show van dit jaar opgenomen op het strand van Westende, maar op datzelfde moment maakte VTM héél leuk nieuws bekend: 'Tien om te Zien' keert volgend jaar opnieuw terug!

"Wauw, wauw, WAUW 🤩✨ Dat het maar snel volgend jaar is! Bedankt Westende 💕", klinkt het bij hun aankondiging op sociale media.

'Tien om te Zien' is een Vlaamse, spectaculaire muziekshow op het strand van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium!

Dus ook volgend jaar méér 'Tien om te Zien' in Vlaanderen!

Ontdek meer