Zien: zo ziet de 'Love Island'-villa eruit

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:55

Maandag is het dan eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ gaat van start. Twaalf singles betrekken een tropische villa onder de Spaanse zon om daar op zoek te gaan naar de liefde. Benieuwd hoe hun luxe optrekje eruitziet? Er zijn beelden!

Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ speelt zich af in een prachtige villa op Gran Canaria. Hoewel je de woning al kunt kennen van twee eerdere seizoenen, is er dit keer gebruikgemaakt van een ander interieur, meer kleur en een flink aantal andere updates. Beelden van de jaloersmakende woning zijn via Instagram gedeeld.

In ‘Love Island’ is het de bedoeling dat vrijgezellen koppels met elkaar vormen, in de hoop zo verliefd te worden en de eindstreep van het programma te kunnen halen. Het populairste stel gaat er met een flinke geldprijs vandoor. Hier kun je zien welke singles deelnemen aan de show.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer