Eén miljoen abonnees voor YouTubers Celine en Michiel

Karen Luiken-09 juli 2022 om 05:03

Celine en Michiel hebben een flinke mijlpaal bereikt. Het koppel is het eerste Vlaamstalige vloggersduo dat 1 miljoen abonnees heeft weten te verzamelen.

CEMI, zoals de twee samen genoemd worden, delen al sinds 2018 al hun avonturen op YouTube. Van dansvideo’s tot gekke voetbal challenges en van zwembad belevenissen tot allerlei leuke grappen: je vindt het allemaal op het kanaal van het duo. Vier jaar lang hebben ze erover gedaan, maar deze week hebben ze met hun 1 miljoen volgers dan eindelijk de gouden Play Button behaald.

“We zijn super blij met dit nieuws en bedanken iedereen die ons volgt”, aldus Celine en Michel. “Mensen blij maken met onze video’s is waarom we begonnen zijn. Dankzij YouTube kunnen we onze creativiteit kwijt.”

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

YouTuber Keenan Cahill (27) overleden

Karen Luiken-31 december 2022 om 07:57

Keenan Cahill is op 27-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij voornamelijk lypsynchronisatievideo’s op deelde.

De muzikant wiens video’s miljoenen streams kregen, stierf volgens CNN donderdag in een ziekenhuis in Chicago. Hij leed aan het Maroteaux-Lamy-syndroom, een aandoening die ervoor zorgt dat organen onder andere groter worden. Eerder deze maand zou er nog een openhartoperatie gepland staan.

De familie van Keenan is een inzamelingsactie gestart om de medische en begrafeniskosten van de YouTuber te kunnen betalen. “Er deden zich complicaties voor die hij niet kon overwinnen”, zo klinkt het op de website.

Ontdek meer