OMG: McFlurry met crème brûlée-smaak

Karen Luiken-07 juli 2022 om 14:46

Vergeet het dieet waar je mee bezig bent, gun jezelf een genietmomentje en boek als het even kan een ticket naar Australië. Daar verkoopt McDonald’s nu een McFlurry waar je u tegen zegt.

Na de smaken M&M’s, Oreo, KitKat en Speculoos komt McDonald’s met een gloednieuwe McFlurry-smaak: crème brûlée. De traktatie is een combinatie van roomijs, taartdeeg, vanillevla en gebrande karamel.

Klinkt als een winters gerechtje? Dat kan kloppen. Want terwijl wij hier nu optimaal genieten van zomerse temperaturen, is het in Australië hartje winter. En wat is er nu lekkerder op een ‘koude’ winterdag dan een portie crème brûlée? Juist: McFlurry met crème brûlée-smaak.

Deliveroo pakt uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 08:00- Foto:

Deliveroo

Het is vandaag International Cat Day. De ideale moment om je liefste viervoeter eens in de bloemetjes te zetten en daar wil Deliveroo je graag een handje bij helpen. Speciaal voor deze dag brengen ze heerlijke kattenkoekjes uit!

Om deze dag te vieren brengt bezorgdienst Deliveroo samen met kattenbakkerij Kastaar heerlijke kattenkoekjes uit. De koekjes zijn gemaakt van allerlei ingrediënten waar katten van houden, zoals zalm, kattenkruid, volkorenmeel en olijfolie.

Wil jij ook graag je trouwe vriend lekker verwennen vandaag? Bestel dan vandaag via Deliveroo.be in Gent en Brussel. De koekjes kan je kopen voor slechts €4,99.

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Ontdek meer