OMG: McFlurry met crème brûlée-smaak

Karen Luiken-07 juli 2022 om 14:46

Vergeet het dieet waar je mee bezig bent, gun jezelf een genietmomentje en boek als het even kan een ticket naar Australië. Daar verkoopt McDonald’s nu een McFlurry waar je u tegen zegt.

Na de smaken M&M’s, Oreo, KitKat en Speculoos komt McDonald’s met een gloednieuwe McFlurry-smaak: crème brûlée. De traktatie is een combinatie van roomijs, taartdeeg, vanillevla en gebrande karamel.

Klinkt als een winters gerechtje? Dat kan kloppen. Want terwijl wij hier nu optimaal genieten van zomerse temperaturen, is het in Australië hartje winter. En wat is er nu lekkerder op een ‘koude’ winterdag dan een portie crème brûlée? Juist: McFlurry met crème brûlée-smaak.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Babybel lanceert vegan-variant

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 18:46

Goed nieuws voor de vegans hier, want Babybel heeft aangekondigd dat de populaire vegan-variant van het iconische kaasje nu ook te koop is in ons land!

Het was al een ding in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar nu komt ook deze heerlijke groene Babybel-variant naar ons land. De Babybel Plant-Based is gehuld in een groen jasje en wordt gemaakt op basis van kokosmelk en stijfsel.

“Eens geopend, merk je dat de vegan versie van Babybel een beetje dunner is en de kleur wat lichter. Op het vlak van textuur trek je de kaas net zoals het origineel uiteen met je vingers. De smaak is misschien wat zachter en romiger, maar de eerste hap verwar je makkelijk met échte kaas”, klinkt het bij de eerste reacties.

Babybel Plant-Based is nu verkrijgbaar in onze Belgische supermarkten.

Ontdek meer