Dit wordt de host van 'Drag Race Belgique'

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 18:43

Start your engines!

Eerder dit jaar werd er eindelijk een Belgische variant van 'RuPaul's Drag Race' aangekondigd, en wie dat gloednieuwe Belgische seizoen zal hosten werd zonet bekendgemaakt.

Niemand minder dan de Canadese drag queen Rita Baga, vooral ook bekend door haar deelname aan 'Canada's Drag Race', wordt de eerste queen die 'Drag Race Belgique' zal hosten.

"Mijn grootste droom komt uit. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik ben uitgekozen om een Drag Race franchise te hosten: 'Drag Race Belgique'! Ik kan niet wachten om jullie de getalenteerde queens te tonen uit het prachtige België, het land dat enkele jaren geleden mijn thuis was toen ik mijn universiteitsdiploma behaalde", klinkt het bij haar aankondiging op sociale media.

"De drag scene in België is levendig, dynamisch en uniek!", wou ze ook nog even kwijt.

Wanneer het eerste seizoen van 'Drag Race Belgique' net te zien zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Bekijk Baga's post hier:

'Down the Road' keert deze maand terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 10:29

Dieter Coppens keert deze maand nog terug met een nieuw seizoen van ‘Down The Road’. Dit keer reist hij samen met zes jongeren en medebegeleidster Saar af naar het prachtige Thailand.

De deelnemers van dit seizoen zijn Ellen, Simon, Anne-Sophie, Bob, Isa en Ruben. Ieder met zijn eigen achtergrond, eigen verhaal en eigen grote dromen. De één met een brok reiservaring, de ander zonder.

De groep gaat tijdens de reis door Thailand allerlei dingen doen. Van knuffelen met olifanten tot springen in wilde rivieren en van klimmen op watervallen tot slapen in hangmatten. Dieter Coppens kan niet wachten tot het zover is. “Zes fantastische jongeren met een open blik op de wereld in een prachtig land. Ik prijs me een zeer gelukkig mens dat ik daarvan deel mag uitmaken.”  

Het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ is vanaf 29 augustus elke maandag om 20.40 uur te zien op Eén en via VRT NU.

Zien: promofilmpje ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ gedropt!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:30

Vanaf 5 september start het gloednieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en daar werd zopas een eerste nieuwe promo voor gedropt!

Het gloednieuwe seizoen zal groots gevierd worden, want het is inmiddels al het 20ste seizoen! Een jubileum dat dus voor deze speciale en feestelijke gelegenheid gevierd wordt met een nieuwe naam: ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

De meest straffe kandidaten van de afgelopen tien jaren zullen het tegen elkaar opnemen in deze strijd om de ultieme roem als “allerslimste ter wereld”.

“Het basisidee achter de spot is logisch en evident: het is het twintigste seizoen van ‘De Slimste Mens’, dus gaan we terug in de tijd. Het is ‘De slimste mens’ door de eeuwen heen. Tijdens de voorbereidingen heb ik ook gezegd dat ik tot in de pré-historie zou willen terug gaan. Ik zag mezelf echt al in zo’n dierenvelletje en met een knots rondlopen. Maar dat idee hebben ze niet weerhouden. Blijkbaar hebben ze de mensheid daar voor willen behoeden. Alle andere tijdsperiode zitten er wél in. Ik was onmiddellijk gewonnen voor het concept. Tijdreizen is sowieso leuk en verschillende taferelen kunnen spelen in verschillende tijdvakken is plezant. Zeker met de geweldige cast die we hebben”, klinkt het bij presentator Erik Van Looy aan Het Laatste Nieuws.

Bekijk de clip hier:

Ontdek meer