Dit wordt de host van 'Drag Race Belgique'

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 18:43

Start your engines!

Eerder dit jaar werd er eindelijk een Belgische variant van 'RuPaul's Drag Race' aangekondigd, en wie dat gloednieuwe Belgische seizoen zal hosten werd zonet bekendgemaakt.

Niemand minder dan de Canadese drag queen Rita Baga, vooral ook bekend door haar deelname aan 'Canada's Drag Race', wordt de eerste queen die 'Drag Race Belgique' zal hosten.

"Mijn grootste droom komt uit. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik ben uitgekozen om een Drag Race franchise te hosten: 'Drag Race Belgique'! Ik kan niet wachten om jullie de getalenteerde queens te tonen uit het prachtige België, het land dat enkele jaren geleden mijn thuis was toen ik mijn universiteitsdiploma behaalde", klinkt het bij haar aankondiging op sociale media.

"De drag scene in België is levendig, dynamisch en uniek!", wou ze ook nog even kwijt.

Wanneer het eerste seizoen van 'Drag Race Belgique' net te zien zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Bekijk Baga's post hier:

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Vervanger gezocht voor 'Big Brother'-presentator Peter Van de Veire

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:18

Er gaat iets veranderen in het aankomende seizoen van ‘Big Brother’. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen zal Peter Van de Veire dit jaar niet samen met Geraldine Kemper de presentatie op zich nemen. Volgens Showbizz24 wordt er gezocht naar een vervanger voor hem.

Peter is teruggekeerd naar zender Eén en zal de hernieuwde versie van ‘Eurosong’ gaan presenteren. Die show, een Vlaamse preselectie van het songfestival, begint op zaterdag 14 januari. Volgens Showbizz24 zal Peter om die reden hoogstwaarschijnlijk niet van de partij zijn bij het Play4-programma ‘Big Brother’.

Een officieel bericht over het mogelijk vervangen van de presentator in ‘Big Brother’ is er nog niet. Laat staan dat het al duidelijk is wie zijn plek over zou nemen. We’ll keep you posted!

Ontdek meer