Dit wordt de host van 'Drag Race Belgique'

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 18:43

Start your engines!

Eerder dit jaar werd er eindelijk een Belgische variant van 'RuPaul's Drag Race' aangekondigd, en wie dat gloednieuwe Belgische seizoen zal hosten werd zonet bekendgemaakt.

Niemand minder dan de Canadese drag queen Rita Baga, vooral ook bekend door haar deelname aan 'Canada's Drag Race', wordt de eerste queen die 'Drag Race Belgique' zal hosten.

"Mijn grootste droom komt uit. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik ben uitgekozen om een Drag Race franchise te hosten: 'Drag Race Belgique'! Ik kan niet wachten om jullie de getalenteerde queens te tonen uit het prachtige België, het land dat enkele jaren geleden mijn thuis was toen ik mijn universiteitsdiploma behaalde", klinkt het bij haar aankondiging op sociale media.

"De drag scene in België is levendig, dynamisch en uniek!", wou ze ook nog even kwijt.

Wanneer het eerste seizoen van 'Drag Race Belgique' net te zien zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Bekijk Baga's post hier:

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer