Coca-Cola lanceert nieuwe smaak met dj Marshmello

Karen Luiken-05 juli 2022 om 05:55

Coca-Cola is een bijzondere samenwerking aangegaan. Het merk heeft de handen ineengeslagen met de gemaskerde dj Marshmello voor het uitbrengen van een gloednieuw drankje.

Hoewel de naam van Marshmello je doet vermoeden dat het nieuwe drankje van Coca-Cola naar marshmallow zou smaken, is niets minder waar. De kersverse traktatie heeft tonen van aardbei en watermeloen, de favoriete smaken van Marshmello.

“Voor ons nieuwe drankje probeerden we een onverwachte mix van smaken toe te voegen aan de geweldige smaak van Coca-Cola”, zegt Oana Vlad van het wereldberoemde merk. Marshmello voegt daaraan toe dat er een ‘vibey mix met zijn favoriete smaken uit is gerold’. “Ik vind het geweldig en ik hoop dat fans het net zo lekker vinden.”

De nieuwe smaak, die ook in een suikervrije variant verkrijgbaar zal zijn, is vanaf deze week verkrijgbaar bij Kinepolis en McDonald's.

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer