Coca-Cola lanceert nieuwe smaak met dj Marshmello

Karen Luiken-05 juli 2022 om 05:55

Coca-Cola is een bijzondere samenwerking aangegaan. Het merk heeft de handen ineengeslagen met de gemaskerde dj Marshmello voor het uitbrengen van een gloednieuw drankje.

Hoewel de naam van Marshmello je doet vermoeden dat het nieuwe drankje van Coca-Cola naar marshmallow zou smaken, is niets minder waar. De kersverse traktatie heeft tonen van aardbei en watermeloen, de favoriete smaken van Marshmello.

“Voor ons nieuwe drankje probeerden we een onverwachte mix van smaken toe te voegen aan de geweldige smaak van Coca-Cola”, zegt Oana Vlad van het wereldberoemde merk. Marshmello voegt daaraan toe dat er een ‘vibey mix met zijn favoriete smaken uit is gerold’. “Ik vind het geweldig en ik hoop dat fans het net zo lekker vinden.”

De nieuwe smaak, die ook in een suikervrije variant verkrijgbaar zal zijn, is vanaf deze week verkrijgbaar bij Kinepolis en McDonald's.

Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer