Deelnemers voor nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch' gezocht

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:05

Heb jij een legioen aan exen die jou het leven zuur kunnen maken? En vind jij het geen probleem om die strijd aan te gaan op televisie? Pak dan nu je kans. MTV is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Het achtste seizoen van het juicy programma is momenteel nog in volle gang, maar toch worden er nu al voorbereidingen getroffen voor het volgende. En daarvoor wordt gezocht naar vrijgezellen. MTV laat in een oproep weten zowel naar Nederlandse als Belgische singles te zoeken.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van: MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!’, zo klinkt het in een oproep.

Aanmelden kan hier!

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer