Dit zijn de ongezondste drankjes van Starbucks

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:29

Nu de zomervakantie eindelijk begonnen is en het weer wat warmer is, is er niets lekkerder en verfrissender dan een heerlijke smeuïge frappuccino van Starbucks. Maar in tegenstelling tot gewone zwarte koffie, zijn deze zoetigheden helemaal niet zo gezond. Integendeel zelfs…

Een van de meest populaire drankjes onder de jeugd bij Starbucks is bijvoorbeeld de Signature Caramel Hot Chocolate. Maar die sla je best over, want er zitten bij een Venti-variant maar liefst 729 calorieën in! Say what?!

Ook de Iced White Chocolate Mocha en de Signature Hazelnut Mocha scoren heel hoog op de caloriemeter. Ook verschillende frappuccino’s, zoals de Caramel Frappuccino, Cookie & Cream Frappuccino, en de Banana Split Coffee Frappuccino, skip je beter als je op je lijn wil letten. Vooral het hoge suikergehalte is not done als je wat wil doen aan die overtollige kilo’s.

Dus als je volgende keer bij Starbucks staat, denk dan nog eens aan dit artikel ;-)

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Er komt een speciale 'Assassin's Creed' whiskey, wodka en rum

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:28

Eén van de populairste gamefranchises ooit, ‘Assassin’s Creed’, blaast 15 kaarsjes uit en dat vieren ze met een heuse 'Assassin’s Creed'-whiskey.

Met de populaire games in de franchise, verken je het ene historische avontuur na het andere. Maar nu gaat ‘Assassin’s Creed’ je ook letterlijk dronken voeren met hun eigen whiskey. Deze wordt gebrouwen door Atheneum Studios en ligt vanaf augustus in de rekken. Naast die speciale whiskey zullen er ook een Black Flag rum en Valhalla wodka gelanceerd worden!

Helaas zullen de speciale drankjes enkel verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Daar betaal je dan zo’n 69 dollar voor een fles van 750 ml.

Ontdek meer