BREAKING: YouTuber Technoblade overleden

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 21:27- Foto:

Youtube Technoblade

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse YouTuber Technoblade, want de 23-jarige content creator is overleden aan kanker.

Hij had zo’n 10 miljoen volgers en spendeerde zijn tijd vooral met het maken van coole Minecraft-video’s. Na de bekendmaking van zijn dood, werd er nog een afscheidsvideo gepost op zijn channel waarin hij ook effectief afscheid neemt van zijn abonnees. Daarnaast onthult hij ook voor het eerst zijn échte naam.

De boodschap die je hoort en ziet in de video, werd wel degelijk geschreven door Technoblade, maar voorgedragen door zijn vader. In de persoonlijke boodschap neemt de YouTuber afscheid van zijn fans en maakt hij zijn echte naam bekend, Alex.

"Hij schreef enkele paragrafen en daarna was het op. Hij leefde daarna nog acht uur. We hebben allemaal afscheid kunnen nemen. Hij hield van zijn werk en van zijn fans. Hij vermeed persoonlijke roem en werkte hard om zijn identiteit privé te houden. We vragen om zijn wensen te respecteren en nu zijn privacy en die van zijn familie te beschermen”, klinkt het bij de ouders in de video.

Rust zacht, Technoblade!

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Pils van Average Rob binnenkort bij Delhaize verkrijgbaar

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 16:49

Veel mensen kennen Average Rob als YouTuber, comedian, acteur of dj. Maar de BV’er mag zich sinds kort ook trotse eigenaar noemen van een biermerk. Hij heeft zijn eigen drankje ‘Tout Bien Pils’ op de markt gebracht.

Average Rob lanceerde de pils samen met twee vrienden. “Ik speelde al jaren met het idee om een eigen biermerk op de markt te brengen”, zegt de internetsensatie. “Er is geen enkel product dat meer typisch Belgisch is dan de pils.”

Voor het design van het biertje is voor een opvallend ontwerp gekozen. In het logo van Tout Bien zijn de Belgische kleuren verwerkt. “Dit is geen bier voor de elite, maar voor iedereen”, aldus Average Rob. “Een heerlijk verfrissende Belgische pils. Niets meer, niets minder.”

De pils, waarvoor de handen ineen geslagen zijn met Jet Import, is vanaf midden augustus verkrijgbaar bij Delhaize. Later volgen andere grote supermarkten. Verder vind je de alcoholische versnapering ook in tal van onafhankelijke drankenhandels en horecazaken.

Ontdek meer