Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Megan Desaever doet mee aan nieuw seizoen 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:53

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een seizoen vol met oud-deelnemers. We wisten al dat de originele cast bestaat uit Ayleen, Eilias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Maar nu is ook bekendgemaakt wie de eerste ex zal zijn: Megan Desaever!

Megan is geen onbekende in het realitywereldje. De blondine verwierf bekendheid door haar deelname in ‘Temptation Island’ en was ook te zien in het meest recente seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verliet het programma echter vroegtijdig voor de liefde, maar daar heeft ze nu spijt van. Ze had namelijk graag voor meer drama willen zorgen, iets waar ze nu opnieuw werk van gaat maken. “Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt”, zegt ze.

Het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat op zondag 7 april om 22.00 uur van start op MTV. Twee dagen later is de aflevering via Streamz te zien.

Ontdek meer