‘LEGO Masters’-winnaar Jan plots overleden

Dieter Blarinckx-09 juli 2021 om 18:58

De goedlachse Nederlander Jan Pennings, beter bekend van het duo Jan & Lola uit het eerste seizoen van ‘LEGO Masters’, is plots overleden. Het is Lola die dat droevige nieuws bekendmaakt via haar Instagram:

"Intens verdrietig en vooral onwerkelijk: Jantje is er niet meer. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor zijn aanstekelijke levenslust, oneindige creativiteit en onverwoestbaar optimisme", gaat ze verder. "Voor zijn vriendschap en liefdevolle zorgzaamheid. Voor zijn rare humor en hysterische lach."

Ze vraagt ook om uit respect de familie en vrienden te laten rouwen. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

Jan & Lola wonnen het eerste seizoen van het populaire programma ‘LEGO Masters’ dat zowel in Nederland als Vlaanderen werd uitgezonden.

We wensen zijn vrienden en familie veel sterkte!

Zien: Grace in tranen na cadeau van Big Brother

Karen Luiken-20 januari 2022 om 17:43

'Big Brother' staat in zijn huis geen boeken toe, maar voor één geval maakt hij een uitzondering. En dat maakt indruk bij Grace. De Braziliaanse schone houdt het niet droog. Een preview!

Bekijk de schandaaldocu over ‘The Voice’ hier

Simon Smetryns-20 januari 2022 om 15:25

Al weken wacht Nederland (en ook Vlaanderen) in spanning op de lancering van de docu over het showbizzschandaal rond 'The Voice of Holland'. Tim Hofman komt met hard bewijs over seksueel misbruik in de talentenshow. Bekijk de docu hier:

Ontdek meer