‘LEGO Masters’-winnaar Jan plots overleden

Dieter Blarinckx-09 juli 2021 om 18:58

De goedlachse Nederlander Jan Pennings, beter bekend van het duo Jan & Lola uit het eerste seizoen van ‘LEGO Masters’, is plots overleden. Het is Lola die dat droevige nieuws bekendmaakt via haar Instagram:

"Intens verdrietig en vooral onwerkelijk: Jantje is er niet meer. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor zijn aanstekelijke levenslust, oneindige creativiteit en onverwoestbaar optimisme", gaat ze verder. "Voor zijn vriendschap en liefdevolle zorgzaamheid. Voor zijn rare humor en hysterische lach."

Ze vraagt ook om uit respect de familie en vrienden te laten rouwen. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

Jan & Lola wonnen het eerste seizoen van het populaire programma ‘LEGO Masters’ dat zowel in Nederland als Vlaanderen werd uitgezonden.

We wensen zijn vrienden en familie veel sterkte!

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Kürt en Ruben worden vervangen in nieuwe 'LEGO Masters'

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 16:49

Groot nieuws uit het Vlaamse-Nederlandse tv-landschap want het populaire programma ‘LEGO Masters’ krijgt twee nieuwe hosts!

Zowel onze Kürt Rogiers als de Nederlandse Ruben Nicolai worden in het nieuwe seizoen vervangen door twee nieuwe gezichten. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse en Nederlandse pers.

Ruben zal vervangen worden door de Nederlandse presentator Jamai Loman. Hij zal langs onze Vlaamse kant versterking krijgen van niemand minder dan Andy Peelman.

Het nieuwe seizoen zal dit najaar nog te zien zijn bij VTM.

Ontdek meer