Avatar Studios kondigt drie nieuwe animatiefilms aan!

Nico De Greef-18 juni 2022 om 18:13

Avatar: The Last Airbender maakt zich klaar voor een grote comeback. Niet één, ook niet twee, maar drie nieuwe animatiefilms zijn momenteel in de maak. Dat hebben Paramount en Nickelodeon aangekondigd tijdens het Annecy International Animation Film Festival.

Bryan Konietzko en Michael DiMartino, de makers van de populaire tekenfilmreeksen Avatar: The Last Airbender en Avatar: The Legend of Korra, hebben leuk nieuws voor fans: want in de komende jaren komen er maar liefst 3 nieuwe animatiefilms die zich afspelen in het bekende Avatar-universum.

De films zijn de eerste projecten van de gloednieuwe animatiestudio Avatar Studios, die vorig jaar speciaal werd opgericht met als enige doel om de Avatar-franchise verder uit te breiden. Waar de drie films precies over zullen gaan, werd echter niet bekend gemaakt tijdens het Festival.

Volgens een anonieme bron met kennis over de productie zou minstens één van de films over Team Avatar (Aang, Katara, Sokka, Toph en Zuko) gaan, terwijl een tweede film het leven van Avatar Kyoshi in beeld moet brengen. De derde film zou dan weer een vervolg worden op Avatar: The Legend of Korra. Dezelfde bron laat verder nog weten dat de eerste film momenteel gepland staat om uit te komen in 2024 via streaming en in de bioscopen.

We kunnen alvast niet wachten!

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer