Avatar Studios kondigt drie nieuwe animatiefilms aan!

Nico De Greef-18 juni 2022 om 18:13

Avatar: The Last Airbender maakt zich klaar voor een grote comeback. Niet één, ook niet twee, maar drie nieuwe animatiefilms zijn momenteel in de maak. Dat hebben Paramount en Nickelodeon aangekondigd tijdens het Annecy International Animation Film Festival.

Bryan Konietzko en Michael DiMartino, de makers van de populaire tekenfilmreeksen Avatar: The Last Airbender en Avatar: The Legend of Korra, hebben leuk nieuws voor fans: want in de komende jaren komen er maar liefst 3 nieuwe animatiefilms die zich afspelen in het bekende Avatar-universum.

De films zijn de eerste projecten van de gloednieuwe animatiestudio Avatar Studios, die vorig jaar speciaal werd opgericht met als enige doel om de Avatar-franchise verder uit te breiden. Waar de drie films precies over zullen gaan, werd echter niet bekend gemaakt tijdens het Festival.

Volgens een anonieme bron met kennis over de productie zou minstens één van de films focussen op het personage Zuko, terwijl een tweede film het leven van Avatar Kyoshi in beeld moet brengen. De derde film zou dan weer een vervolg worden op Avatar: The Legend of Korra. Dezelfde bron laat verder nog weten dat de eerste film momenteel gepland staat om uit te komen in 2024 op de streamingdienst Paramount+ en Nickelodeon, en ook in de bioscopen zal draaien.

We kunnen alvast niet wachten!

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer