Michael Amani crasht de Red Bull Studyclub

Kevin Watjou-17 juni 2022 om 15:27

Ântwârpe, gezellige sos-stad?!

Simon Smetryns-08 december 2022 om 14:32

Martijn Spaepen vroeg zich af waarom feesten in Antwerpen zo leuk is...

Thomas More-studenten doen nachtje door op 8 december

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 14:16

Zo’n 200 Thomas More-studenten zullen tijdens de nacht van 8 op 9 december een nachtje doordoen en proeven van het échte leven als ondernemer. Dat doen ze in samenwerking met ICE Cube, de ondernemerschapswerking van de Vlaamse hogeschool.

Voor de zesde keer al zal op 8 december ‘De Nacht Van De Ondernemende Student' plaatsvinden, waarbij 200 studenten tijdens de nacht een businessplan moeten uitwerken. Dat doen ze deze editie voor opdrachtgever Netropolix.

Verschillende teams strijden tegen elkaar voor de meest creatieve, maar ook economisch haalbare oplossing. Dit jaar is Netropolix, gespecialiseerd in informatica-oplossingen voor professionele KMO's in de Kempen, de opdrachtgever. Tussen het brainstormen en pitchen door vinden er ontspannende activiteiten plaats op de campus in Geel. Kortom, een nacht vol creativiteit, teamwork en fun”, klinkt het bij Thomas More.

Gedurende de hele nacht worden ze ondergedompeld in brainstormtechnieken, om vervolgens de eerste stappen naar een businessmodel te zetten en uiteindelijk in de vroege uurtjes te werken aan de killerpitch. In de ochtend worden de vier beste ideeën geselecteerd voor de finale. De teams moeten dan de professionele jury bestaande uit medewerkers van Netropolix en experten van Thomas More overtuigen van het idee dat ze hebben ontwikkeld”, klinkt het verder.

Met dit leuke initiatief hoopt Thomas More studenten warm te maken voor het ondernemerschap en te leren samenwerken.

Ontdek meer