SodaStream komt met kleurrijke verrassing tijdens Pride Month

Karen Luiken-15 juni 2022 om 07:35

Juni staat zoals ieder jaar in het teken van Pride Month, een maand waarin speciaal aandacht wordt besteed aan de LGBTQIA+-gemeenschap. SodaStream draagt daar graag een steentje aan bij en komt daarom met een Pride Box.

De Pride Box heeft als thema ‘Set All Your Colors Free’ en bestaat uit verschillende onderdelen. Ten eerste krijg je een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, plus een herbruikbare 1-literfles met een uniek, nog in te kleuren design. Ook zitten er acht regenkleurige pennen bij waarmee je het apparaat zelf op kunt fleuren.

“Bij SodaStream staan we voor mensen”, zegt Johan Schepers, Generel Manager van SodaStream. “Ongeacht hun geslacht, afkomst, religie of geaardheid. Dit jaar gaan we weer een stap verder in onze voortdurende steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap door een breder scala aan kleuren op te nemen in onze speciale Pride-editie. Zo hebben we meer aandacht voor de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap, en strijden we voor gelijkheid voor de héle gemeenschap.”

Hemelser dan hemels: de Street Fries van McCain

Karen Luiken-01 december 2022 om 11:30

Het regent buiten, de televisie staat aan en voetbal wordt uitgezonden. Kan dit perfecte moment nog beter worden? Dat kan, met dank aan McCain. Het merk heeft drie overheerlijke porties Street Fries op de markt gebracht.

Voetbal en friet gaan geweldig samen. Zeg maar gerust dat het een gouden combinatie is. Terwijl het elftal tegen een balletje trapt, werk jij frietje voor frietje naar binnen. McCain zorgt er automatisch voor dat er gescoord wordt. Is het niet met een mooi schot op doel, dan wel met een gevulde maag.

McCain, een Canadees bedrijf dat bekendstaat om zijn aardappelproducten, heeft maar liefst drie verschillende Street Fries in zijn assortiment zitten. De één met de smaak van sweet bbq beef, de ander bacon & cheese? Of ben je toch meer van de pulled pork? Ook dan zit er een optie voor jou tussen.

Hou je van loaded fries en is een frietje stoofvlees jouw ding? Probeer dan zeker één van de varianten van de Street Fries van McCain. Knapperige frietjes met een heerlijke saus, gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Ze smaken alsof ze door een chefkok worden gemaakt, maar ze zijn gewoon supersnel door jezelf klaargemaakt: in een oven, Airfryer of microgolf!

Wil jij het ultieme foodtruck-gevoel thuis beleven? Onder het motto 'street food is coming home' laat McCain je wens uitkomen.

Zien: McDonald’s zet hometrainers in restaurants

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 12:32

Fastfoodketen McDonald’s heeft in sommigen van hun vestigingen hometrainers gezet, zodat je die heerlijke, vettige Big Mac er weer meteen af kan trainen!

Op TikTok werden de nieuwe hometrainers al meteen gespot. We zien een vrouw die op haar gemak bij McDo een hamburger eet terwijl ze op de hometrainer zit. De video is al van 2021, maar is pas nu viraal aan het gaan. Zo zit ‘ie nu al aan 3.7 miljoen likes en meer dan 300 duizend shares.

De hometrainers staan momenteel enkel in vestigingen in China en voorlopig is nog niet geweten of McDo ook plannen heeft om deze naar Europa te brengen.

Ook even ter handig info: een Big Mac van McDo bevat zo’n 550 calorieën. Dat wil zeggen dat je ongeveer een uurtje op de hometrainer moet zitten om deze te verbranden.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer