Nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch' morgen van start

Karen Luiken-11 juni 2022 om 07:08

Je ultieme guilty pleasure maakt morgen een comeback. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is terug met een nieuw seizoen, enne… het belooft weer fan-tas-tisch te worden.

In de langverwachte eerste aflevering zien we hoe de sexy singles Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche in een luxe villa op Gran Canara de vakantie van hun leven gaan beleven. Althans, dat denken ze. Want wat ze niet weten, is dat een flink legioen aan exen hun tripje verschrikkelijk zal verstoren.

Het nieuwe seizoen zit bomvol verrassingen en onverwachte wendingen. Nieuwsgierig geworden? Nog héél even geduld. Morgen om 22.00 wordt bij MTV het startsein voor het nieuwe seizoen gegeven.

Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Ontdek meer