Penn Badgley geeft update over nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-10 juni 2022 om 05:00

Penn Badgley heeft fans alvast een kleine update gegeven over het aankomende seizoen van ‘You’. De acteur laat in een gesprek met Entertainment Tonight weten dat de nieuwe afleveringen er anders uit zullen zien dan alles wat we tot nu toe hebben gezien.

Voor het nieuwe seizoen verplaatst Joe, het hoofdpersonage, zich van Amerika naar Europa. Hoewel het derde seizoen eindigde met een shot in Parijs, zal een groot deel van de serie zich plaatsvinden in Londen. “Dat was goedkoper”, geeft acteur Penn toe. De eerste vier afleveringen zijn volgens hem al opgenomen.

Details over de verhaallijn houdt hij nog achterwege, maar Penn zegt wel dat het vierde seizoen anders aan zal voelen dan voorgaande seizoenen. “De toon is vergelijkbaar, maar er verschuift wel iets omdat er een ander format is. We gebruiken een andere vorm. Het is bijna alsof we een ander genre pakken, maar ik denk wel dat het werkt.”

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer