Penn Badgley geeft update over nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-10 juni 2022 om 05:00

Penn Badgley heeft fans alvast een kleine update gegeven over het aankomende seizoen van ‘You’. De acteur laat in een gesprek met Entertainment Tonight weten dat de nieuwe afleveringen er anders uit zullen zien dan alles wat we tot nu toe hebben gezien.

Voor het nieuwe seizoen verplaatst Joe, het hoofdpersonage, zich van Amerika naar Europa. Hoewel het derde seizoen eindigde met een shot in Parijs, zal een groot deel van de serie zich plaatsvinden in Londen. “Dat was goedkoper”, geeft acteur Penn toe. De eerste vier afleveringen zijn volgens hem al opgenomen.

Details over de verhaallijn houdt hij nog achterwege, maar Penn zegt wel dat het vierde seizoen anders aan zal voelen dan voorgaande seizoenen. “De toon is vergelijkbaar, maar er verschuift wel iets omdat er een ander format is. We gebruiken een andere vorm. Het is bijna alsof we een ander genre pakken, maar ik denk wel dat het werkt.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer