Yummm: Baileys is er nu ook in Colada-smaak

Karen Luiken-07 juni 2022 om 05:33

Is Pina Colada jouw favoriete zomerdrankje op het terras? En kun je tegelijkertijd geen genoeg krijgen van Baileys? Goed nieuws: het beste van deze twee werelden komt samen met een tropisch drankje van Baileys. Het merk lanceert speciaal voor de zomer met een Colada-editie!

De Baileys Colada wordt door het merk zelf omschreven als een mix van de onweerstaanbare original irish cream met romige kokosnoot en zoete ananas. ‘Smaakt als de zomer in een fles’, zo klinkt het.

Je maakt het drankje helemaal compleet door het te mixen met 2 kopjes bevroren ananas, fijngehakte kokosnoot en ijsklontjes. Doe er eventueel zelfs nog een bolletje vanilleroomijs bij. Enjoy!

Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer