Netflix deelt teaser voor tweede seizoen 'Warrior Nun'

Nico De Greef-06 juni 2022 om 19:56

Weet je het nog? Die ene Netflixserie over een 19-jarig tienermeisje die in een lijkenhuis ontwaakt en merkt dat ze plots superkrachten heeft, en ook nog eens lid blijkt te zijn van een geheime sekte van ninja-nonnen die op demonen jaagt? Juist. Netflix heeft nu eindelijk bekendgemaakt wanneer we naar het tweede seizoen van 'Warrior Nun' kunnen kijken.

Het is alweer twee jaar geleden dat het eerste seizoen van 'Warrior Nun' op Netflix is verschenen. We nemen het je dan ook helemaal niet kwalijk dat je waarschijnlijk bent vergeten dat er achter de schermen ook nog hard aan een tweede seizoen werd gewerkt.

Het eerste seizoen eindigde immers op een spannende cliffhanger die kijkers met veel vragen achterliet. Zo werd hoofdrolspeelster Ava in de laatste aflevering confronteert met hard verraad en heeft Adriel, van wie iedereen dacht dat hij een engel was maar eigenlijk de duivel is, zich onthuld aan de wereld. Het is nu een Ava en de zusters om zijn leger van demonen te verslaan.

Maar of Ava en de zusters sterk genoeg zullen blijken om de duivel te verslaan, zal echter spannend afwachten worden. In de trailer voor het nieuwe seizoen wordt Ava immers gewezen op het feit dat het nog nooit eerder iemand is gelukt om Adriel te verslaan zonder dat met hun eigen leven te bekopen.

We zullen het vanzelf zien aanstaande winter, want dan komt het tweede seizoen van 'Warrior Nun' uit op Netflix.

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer