Netflix deelt teaser voor tweede seizoen 'Warrior Nun'

Nico De Greef-06 juni 2022 om 19:56

Weet je het nog? Die ene Netflixserie over een 19-jarig tienermeisje die in een lijkenhuis ontwaakt en merkt dat ze plots superkrachten heeft, en ook nog eens lid blijkt te zijn van een geheime sekte van ninja-nonnen die op demonen jaagt? Juist. Netflix heeft nu eindelijk bekendgemaakt wanneer we naar het tweede seizoen van 'Warrior Nun' kunnen kijken.

Het is alweer twee jaar geleden dat het eerste seizoen van 'Warrior Nun' op Netflix is verschenen. We nemen het je dan ook helemaal niet kwalijk dat je waarschijnlijk bent vergeten dat er achter de schermen ook nog hard aan een tweede seizoen werd gewerkt.

Het eerste seizoen eindigde immers op een spannende cliffhanger die kijkers met veel vragen achterliet. Zo werd hoofdrolspeelster Ava in de laatste aflevering confronteert met hard verraad en heeft Adriel, van wie iedereen dacht dat hij een engel was maar eigenlijk de duivel is, zich onthuld aan de wereld. Het is nu een Ava en de zusters om zijn leger van demonen te verslaan.

Maar of Ava en de zusters sterk genoeg zullen blijken om de duivel te verslaan, zal echter spannend afwachten worden. In de trailer voor het nieuwe seizoen wordt Ava immers gewezen op het feit dat het nog nooit eerder iemand is gelukt om Adriel te verslaan zonder dat met hun eigen leven te bekopen.

We zullen het vanzelf zien aanstaande winter, want dan komt het tweede seizoen van 'Warrior Nun' uit op Netflix.

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Nieuwe details bekend over einde 'Stranger Things 4'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:13

Aanstaande vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ op Netflix. Wat we daar tot nu toe over weten? Het worden de langste afleveringen ooit én het wordt een bloedbad. Dat laatste beweert althans Joseph Quinn, die Eddie ‘the Freak’ speelt in de serie.

De voorlaatste aflevering van het vierde seizoen duurt 85 minuten, de allerlaatste zelfs 2,5 uur. En als we Joseph Quinn mogen geloven, zitten we gedurende die tijd op het puntje van onze stoel. “Het wordt een bloedbad”, zegt hij volgens Variety. “Je weet dat de finale 2,5 uur duurt, toch? Dat we eindigen met deze monsterlijke, lange aflevering is zo vet.”

Ross Duffer, samen met zijn broer Matt de maker van ‘Stranger Things’, voegt daar nog het volgende aan toe: “In de laatste aflevering zit een stuk dat gewoon niet stopt. Het is het meest gecompliceerde dat we ooit hebben geprobeerd te doen. Het is spannend en angstaanjagend, met een speelduur die net zo lang is als een lange film. Alles gaat naar de hel.”

Ontdek meer