Gentse Feesten voorziet meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag

Sofie Verbeeck-03 juni 2022 om 09:20- Foto:

Gentse Feesten

De organisatoren van de Gentse Feesten houden rekening met de problemen van het uitgangsleven en dus richten ze een hulp-en meldpunt op waar je als bezoeker terecht kan met allerlei vragen of problemen.

Valt er iemand je lastig? Kan je vriend niet meer op zijn benen staan? Denk je dat er iemand iets in je drankje heeft gedaan? Met al deze problemen kan je tijdens de Gentse Feesten terecht bij een hulp- en meldpunt op de Vlasmarkt.

De pleinorganisatoren lanceren samen met de stad een meldpunt voor ongewenst gedrag en overlast. In een houten chalet naast de Sint-Jacobskerk kan je terecht bij enkele mensen die je opvangen en die je helpen met je probleem. Zo proberen ze de tegenwoordig vaak voorkomende problemen van het nachtleven op te lossen.

De Gentse Feesten gaan door van vrijdag 15 juli tot en met zondag 24 juli.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

Ontdek meer