YouTuber Siaz breekt in bij luxe hotel voor gratis overnachting

Karen Luiken-02 juni 2022 om 15:07

Kun je gratis overnachten in één van de meest luxueuze hotels van België? YouTuber Siaz besloot de proef op de som te nemen en brak afgelopen week in bij een duur hotel in Limburg.

Samen met twee vrienden zocht Siaz een peperduur hotel in Limburg uit. Ze vonden een alternatieve ingang en kwamen zo in een half verlaten deel van het pand uit. “Even later vonden we een afgewerkte, splinternieuwe hotelkamer waar we de nacht hebben doorgebracht", vertelt de YouTuber.

De kamer ging gepaard met een opgemaakt bed, televisie en volop kastruimte. Elektriciteit was er niet, maar dat hadden de heren ook niet nodig om de nacht door te brengen.

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Arno en Gerben glippen Kinepolis Gent binnen om te gamen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:14

Ze hebben het weer geflikt. Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx hebben wederom ingebroken bij een publieke plek om er voor hun serie ‘Security Checkers’ achter te komen hoe het gesteld is met de beveiliging. Dit keer deden ze dat bij Kinepolis Gent om een potje te kunnen gamen op een groot bioscoopscherm.

Zoals altijd leggen Arno en Gerben hun missie vast op beeld en doen ze dat in verschillende niveaus. Ze beginnen met het gratis binnen geraken en het kijken van een film. Daarna verstoppen ze zich tot na sluitingstijd in het bioscoopcomplex en doen ze er alles aan om niet gepakt te worden. Het laatste doel? Gamen in de zaal op het grote scherm.

De nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’ is vanaf vandaag exclusief te bekijken op VTM GO. Hieronder zie je alvast een preview.

Ontdek meer