YouTuber Siaz breekt in bij luxe hotel voor gratis overnachting

Karen Luiken-02 juni 2022 om 15:07

Kun je gratis overnachten in één van de meest luxueuze hotels van België? YouTuber Siaz besloot de proef op de som te nemen en brak afgelopen week in bij een duur hotel in Limburg.

Samen met twee vrienden zocht Siaz een peperduur hotel in Limburg uit. Ze vonden een alternatieve ingang en kwamen zo in een half verlaten deel van het pand uit. “Even later vonden we een afgewerkte, splinternieuwe hotelkamer waar we de nacht hebben doorgebracht", vertelt de YouTuber.

De kamer ging gepaard met een opgemaakt bed, televisie en volop kastruimte. Elektriciteit was er niet, maar dat hadden de heren ook niet nodig om de nacht door te brengen.

Ook BTS-lid Suga krijgt eigen serie

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:45

Jin is niet het enige BTS-lid dat een eigen serie krijgt. Ook Suga is binnenkort op YouTube te zien met een nieuwe reeks.

De show van Suga gaat ‘Suchwita’ heten en betekent eigenlijk niet meer dan ‘tijd om met SUGA te drinken’. Het wordt een talkshowachtige serie waarin Suga drinkt en openhartig praat met mensen uit verschillende vakgebieden.

“Suga zal de charmes van zijn gasten onthullen met zijn spreekvaardigheid, gebaseerd op zijn kennis van muziek en een breed scala aan onderwerpen”, zegt Big Hit Music, het label van BTS.

Een paar weken geleden werd al duidelijk dat Jin iets soortgelijks gaat doen. Hij krijgt een vierdelige realityshow op YouTube waarin hij zijn best doet om de dronken waarheid van verschillende gasten te achterhalen.

MrBeast is allergrootste YouTuber

Karen Luiken-17 november 2022 om 07:33

De Amerikaanse MrBeast mag zich vanaf nu de grootste YouTuber ter wereld noemen. Hij is momenteel de videomaker met de meeste abonnees en slaat daarmee de Zweedse videomaker PewDiePie van zijn troon.

Negen jaar lang stond PewDiePie op de nummer 1-positie van YouTuber met de meeste abonnees. Hij ontving de titel in augustus 2013 en wist ‘m lange tijd vast te houden. In 2019 bereikte hij het magische getal van 100 miljoen abonnees.

Maar nu is hij ingehaald. En wel door MrBeast, die in het echte leven Jimmy Donaldson heet. Hij telt momenteel zo'n 112 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal, net iets meer dan de ruim 111 miljoen die PewDiePie telt.

Ontdek meer