Dit koppel wint 'Huis Gemaakt'

Dieter Blarinckx-02 juni 2022 om 05:30

Het is gebeurd! Gisterenavond vond de grote finale plaats van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Het ging nog tussen twee koppels: Cedric en Anaïs vs. Younes en Eline. En het winnende koppel is….

Cedric en Anaïs gingen met de overwinning lopen, en wat een geluk want anders stonden ze op straat aangezien hun eigen woning onlangs onbewoonbaar werd verklaard.

“Je wilt niet weten hoeveel druk er van onze schouders valt. Maar ik denk dat de overwinning pas zal doordringen als we met croissants aan het ontbijt zitten. Voor een jong koppel dat niet kon lenen is plots de toekomst financieel veiliggesteld”, klonk het in een eerste reactie aan Het Laatste Nieuws.

“Dit programma was een serieuze relatietest. We kwamen er goed uit. Als we na een werkdag uitgeput in onze auto naar huis reden, waren we die strubbelingen op de werf al vergeten. Het was onze afspraak dat alle slechte vibes in het pand moesten blijven, en dat is gelukt. Er moeten nog kleine klusjes worden afgewerkt. Denk aan een extra laag verf op de balken in de slaapkamer, het aansluiten van de wasmachine …”, zegt Anaïs. “Maar alles op zijn tijd. We gaan ons daar niet aan storen.”

Proficiat!

Beeld: Instagram VTM

Kijk hier naar de nieuwste beelden van #LikeMe

Karen Luiken-07 december 2022 om 18:19

De vierde reeks wordt helaas de laatste reeks van de populaire Ketnet-serie #LikeMe. Slechte zaak natuurlijk, maar gelukkig is het avontuur nog niet voorbij. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de eerste beelden daarvan zijn zojuist verschenen!

In het vierde seizoen is het laatste jaar in het SAS aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.

"De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten", aldus de cast. "Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan. Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat #LikeMe niet stopt. Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien. Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen!"

De vierde reeks gaat vanaf 11 januari van start, maar diehard fans kunnen de eerste afleveringen op 6, 7 en 8 januari al bekijken tijdens een avant-première in verschillende Kinepolis-vestigingen. De volledige cast zal daarbij aanwezig zijn. Op 6 januari kun je terecht in Kortrijk en Oostende, op 7 januari in Gent en Antwerpen en op 8 januari in Leuven en Hasselt.

Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Ontdek meer