Dit koppel wint 'Huis Gemaakt'

Dieter Blarinckx-02 juni 2022 om 05:30

Het is gebeurd! Gisterenavond vond de grote finale plaats van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Het ging nog tussen twee koppels: Cedric en Anaïs vs. Younes en Eline. En het winnende koppel is….

Cedric en Anaïs gingen met de overwinning lopen, en wat een geluk want anders stonden ze op straat aangezien hun eigen woning onlangs onbewoonbaar werd verklaard.

“Je wilt niet weten hoeveel druk er van onze schouders valt. Maar ik denk dat de overwinning pas zal doordringen als we met croissants aan het ontbijt zitten. Voor een jong koppel dat niet kon lenen is plots de toekomst financieel veiliggesteld”, klonk het in een eerste reactie aan Het Laatste Nieuws.

“Dit programma was een serieuze relatietest. We kwamen er goed uit. Als we na een werkdag uitgeput in onze auto naar huis reden, waren we die strubbelingen op de werf al vergeten. Het was onze afspraak dat alle slechte vibes in het pand moesten blijven, en dat is gelukt. Er moeten nog kleine klusjes worden afgewerkt. Denk aan een extra laag verf op de balken in de slaapkamer, het aansluiten van de wasmachine …”, zegt Anaïs. “Maar alles op zijn tijd. We gaan ons daar niet aan storen.”

Proficiat!

Beeld: Instagram VTM

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer