McDonald’s brengt de hemelse Wacko Guaco terug

Karen Luiken-31 mei 2022 om 15:50

Liefhebbers van guacamole, opgelet. McDonald’s brengt vanaf vandaag de Wacko Guaco terug op het menu. De burger is er dit keer in drie verschillende varianten: met kip, rund en een veggie optie.

De Wacko Guaco verdween drie jaar geleden tot groot verdriet van fans van de menukaart. Sindsdien wordt er met smart gewacht op een terugkeer en die gaat er nu dus komen. Niet met één burger, niet met twee, maar met drie verschillende opties.

Het oorspronkelijke gerecht bestaat uit een zachte kip met een krokant randje, smeuïge guacemole, cheddar, verse sla, gefrituurde ajuintjes, een Pico de Gallo-salsamix en Pico de Gallo-saus. Geen liefhebber van kip? Dan kun je dat vlees ook vervangen met rundvlees of een vegetarische opties.

De burgers worden vergezeld door gloednieuwe frietjes, die gepaard gaan met chipotle saus, Pico de Gallo-salsamix en verse tomaatjes.

Have A Roll keert terug naar Gent

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:46

Woon je in Gent en ben je een zoetekauw? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je. De heerlijke vegan kaneelrolletjes van Have A Roll maken binnenkort een comeback naar de Arteveldestad!

Een jaar geleden opende Have A Roll een succesvolle pop-upshop in Gent. Fans stonden lang in de wachtrij om zo’n overheerlijk kaneelbroodje te kunnen bemachtigen. De traktaties vlogen letterlijk als zoete broodjes over de toonbank.

Groot was de weerstand dan ook toen de pop-up de deuren weer moest sluiten. Inwoners van Gent schreeuwden om een comeback en die gaat er nu - eindelijk - komen. Halverwege december opent er een nieuwe Have A Roll-vestiging aan de Koestraat. Geen tijdelijke dit keer, maar een permanente.

In de nieuwe shop vind je straks het vertrouwde menu terug met heel veel verschillende rolls, drankjes en iedere maand twee specials. In december zijn dat Red Velvet en Chocolate Glaze. Zoals altijd worden alle rolls en toppings bereid met plantaardige ingrediënten. Honderd procent vegan dus!

Dit is het meest bestelde gerecht via Deliveroo

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 12:45- Foto:

Deliveroo.com

Deliveroo is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Hun service maakt het dagelijkse leven soms écht wel véél gemakkelijker. Nu maakte Deliveroo bekend welke gerechten het meest besteld werden afgelopen jaar. Dat deden ze voor zowel de ganse wereld als ons kleine Belgenlandje.

“Waar vorig jaar de poké bowl nog de koploper was, is het nu de beurt aan de pita chawarma om de titel van meest bestelde gerecht van het jaar te ontvangen. De wereldwijde top 10 van meest bestelde gerechten op Deliveroo in 2022 is zeer uiteenlopend en geen enkel gerecht komt er meer dan één keer in voor”, klinkt het in het officiële persbericht.

Maar wat staat er dan zoal op de lijst van meest bestelde gerechten wereldwijd? De pita chawarma staat mooi op 1, gevolgd door burritos en sandwiches, poké bowls en pad thai.

En we mogen best trots zijn op ons land, want van de ganse lijst is zijn maar liefst 11% Belgische restaurants!

In ons land staat de poké bowl van Surfside Poké (Luik) op één. Zij worden gevolgd door burgers (Manhattn’s & McDo) en natuurlijk heerlijke spaghetti van de Kastart in Gent.

Wat bestel jij zoal via Deliveroo?

Ontdek meer